Peugeot 3008 i luga ole auala auala e feagai ma vaomatua o Viatename

Anonim

O se tulafono, pe a tatou talanoa e uiga i le Peugeot 3008 so'o se nofoaga fa'apitonu'u e vave o'o mai i lou mafaufau nai lo vaomatua o Vietnam. Ae peita'i, e pei e fa'amaonia ai e mafai e lau SUV ona alu mamao atu nai lo le nofoaga fa'atau, Peugeot UK ua faipa'aga ma Top Gear Magazine ma fausia ai se 3008 fa'apitoa.

O le sini i tua o le fatuina o lenei kopi tasi-off o le manuia 3008 o le atiina ae lea o se faʻataʻitaʻiga sili atu o le Farani SUV lea o le a mafai ona faʻafeiloaʻi ala palapala o Vietnam ma sopoia le auala lauiloa o Ho Chi Minh e fesoʻotaʻi i matu ma saute o le atunuu, ma sa taua tele i taumafaiga tau taua a Viet Cong.

I le faʻaopoopoga i suiga eseese na faʻatatau i lenei faʻataʻitaʻiga, na filifili foi Peugeot e aofia ai i totonu o le "faʻailoga faʻalavelave" se uila, ioe, o loʻo gaosia foi e le Farani.

Peugeot 3008
E oo lava i le uila na faʻaaogaina i lenei malaga mai le Peugeot.

Saunia le Peugeot 3008

O suiga na faia e le 3008 e sili atu ona taulaʻi i le lelei nai lo le faʻalelei, o le mea lea o le teuteuga o lenei faʻalavelave faʻafuaseʻi e sili atu le faʻaeteete nai lo le Lamborghini Huracán Sterrato tulaga ese.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Faʻavae i luga o le GT Line version faʻapipiʻiina i le 1.6 l PureTech engine, na maua e le 3008 Cooper paʻu i fafo-auala (faʻapipiʻi i luga o uili uʻamea 17), puipuiga i lalo o le tino ma vaega faʻainisinia, o le pa LED i luga o le taualuga ma le faleie ARB.

Peugeot 3008
E ui o le 3008 e leai ni uili uma, ae o le Advanced Grip Control system e mafai ai ona ui atu i nofoaga faapenei.

E ui lava o le foliga mataʻutia o loʻo galue moni ma ua faʻaalia e le 3008 le agavaʻa mo (nisi) faʻataʻitaʻiga i luga o le auala i le luitau o le Top Gear Magazine, e le o fuafua Peugeot e ofoina atu nei suiga.

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

Faitau atili