O le Hyundai i10 fou o loʻo agai atu i le Frankfurt Motor Show

Anonim

I le taimi o le tele o ituaiga "sola" mai tagata o loʻo nonofo i le taulaga, faʻatasi ai ma faʻataʻitaʻiga e pei o le Opel Adam ma Karl ua maeʻa ona faʻamaonia lo latou mou atu ma o le tolu o Peugeot, Citroën ma Toyota o loʻo i ai le lumanaʻi "tetete", Hyundai faʻaauau i le isi itu ma o loʻo sauni e faʻaalia le lona tolu o augatupulaga o le i10 i Frankfurt.

Ae ui i lea, ina ia faʻamoemoeina le faʻaalia lata mai o lana faʻataʻitaʻiga laʻititi, na filifili ai Hyundai e faʻaalia le ata muamua o le i10 fou, o se faʻataʻitaʻiga e le gata ina mamanuina ma atinaʻe i Europa ae o le a gaosia foi i le Old Continent.

Mai le mea e mafai ona tatou vaʻaia i le ata o loʻo faʻaalia nei, o moli o loʻo ola i le ao o loʻo tumau i luga o le faʻasologa (e pei ona latou faia i le tupulaga o loʻo i ai nei). E le gata i lea, o le i10 e tatau ona puupuu ma lautele, faʻaalia se foliga, e tusa ai ma Hyundai, "matua malosi" ma "sili atu le malosi ma le agile".

Hyundai i10
O le augatupulaga o loʻo i ai nei i10 ua uma ona iai moli o le ao i luga o le grille, o se mea o le a tausia i le isi augatupulaga o le faʻataʻitaʻiga.

Tekinolosi o le a le misi

E ui o le faʻamatalaga na faʻaalia e Hyundai e uiga i le i10 fou e le lava, o le South Korean brand ua uma ona faʻailoa mai o le lona tolu o augatupulaga o lona tagata o loʻo nofo i le taulaga o le ai ai le tele o puipuiga ma fesoʻotaʻiga.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le mea lea, o le i10 o le ai ai faiga e pei o le Blue Link, Apple car Play poʻo le Android Auto lea e faʻapipiʻi ai meafaigaluega e pei o le wireless charging mo smartphones ma le mea pueata tua.

Hyundai i10

O le augatupulaga muamua o le i10 na faʻaalia i le 2007 ma sui ai le Atos.

E tusa ai ma le saogalemu, fai mai Hyundai o le i10 o le a ofoina atu faiga e pei o le fesoasoani e aloese mai feteʻenaʻiga i luma, le Avetaavale Attention Warning ma le Lane Keep Assistant System, e mafai foi ona faʻapipiʻiina i le High Beam Assist. Mo le taimi nei e leai lava se faʻamatalaga e uiga i afi e tatau ona faʻaogaina e le i10 fou.

Faitau atili