Amata malulu. E fa'apena fo'i i uili lua a le BMW XL?

Anonim

Afai o le BMW R 18 ua uma ona faʻaalia i isi taimi, o le BMW R 18 Spirit of Passion, o se foafoaga a Kingston Custom, e foliga mai o se faʻaaliga o le a le lumanaʻi pe a tatou ola i le 30s o le seneturi. XX, fa'aaafia tele i fa'agaioiga Art Deco fa'avasega ma fa'amāmā.

O le pito i luma e matilatila mai, ma se fairing e alu atu mai le tane ma si'osi'o ai ma ufiufi atoa ai le uili pito i luma, o lo'o fa'ailogaina i se uili fa'alua fa'ameaalofa, pei o le fa uili BMW o le taimi. O le fa'aeteete ma le lamolemole foliga e fa'atupuina e le fairing e vave ona o'o atu ai i tatou i le tumutumuga o le fa'asolosolo i le 30s: le locomotive ausa.

O le faʻailoga o le uila afi e le mafai ona faʻafitia ma faʻamaoni i le vaitau na musuia ai, o le faʻailoga faʻalua e le mafai ona faʻaogaina se faʻataʻitaʻiga i luga, faʻamatalaina e ni elemene vaapiapi se lua.

BMW R 18 Agaga o le Tuinanau

Matou te le tau talanoaina pe aisea e manaʻomia ai e le BMW R 18 Spirit of Passion se fatugaʻo lua (e leai); ae e mafai ona tatou talisapaia mo le mea matagofie o loʻo i ai, lea o loʻo i ai se tausiga faʻapitoa i le faʻamalamalamaina o auiliiliga uma. E oo lava ile tu'ufa'atasiga matagofie ole fatuga'o fa'alua limafoai ile atoaga.

Fa'asoa i la matou nusipepa

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili