E mafai ona avea le Stinger ma ta'avale ta'avale? Ole Kia Stinger GT420 ole tali

Anonim

E pei ona e matauina, o le Kia Stinger o loʻo e vaʻaia i lenei tusiga e le pei o isi. Fausia e le Kia's British division (Kia UK) faatasi ai ma le lagolago ma fesoasoani mai le Hyundai Motor's technical centre i Siamani, le Stinger GT420 faʻamoemoe e faʻaalia le gafatia atoatoa o le pito i luga ole laina ole South Korean brand.

O le talaʻaga o lenei faʻataʻitaʻiga tasi-off, e fai mai le itiiti ifo, fia iloa, na amataina lona olaga o se faʻataʻitaʻiga muamua o le Stinger GT-S, sili atu le muamua na taunuu i Peretania. O le mea lea, e le gata na faʻaputuina kilomita (e tusa ma le 16 000 ia saʻo) ae faʻaalia foi i le tele o lomiga ma e oʻo lava i polokalame Top Gear ma The Grand Tour.

E ui lava i lena amataga faigata i le olaga, e le pei o mea e masani ona tupu i faʻataʻitaʻiga muamua, o le Stinger GT-S e leʻi faʻaumatia mulimuli ane, ae na suia i le sili ona mataʻutia o le Stinger, o le Stinger GT420 lea o loʻo e talanoa ai i aso nei.

Kia Stinger GT420

O le togafiti fa'aitiitiga o le laasaga muamua lea

Mo le amataga, o se taumafataga: o le Stinger GT420 o mama i le 150 kg nai lo le GT-S lea e faavae ai. E mafua lea i le fofo slimming sa ui atu i totonu ua vaaia nofoa pito i tua, faamalama pito i tua, sound system, panoramic roof ma e oo lava i le foeuli uila ua mou atu.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Kia Stinger GT420
I totonu, o le dashboard ma isi mea itiiti na totoe.

O isi mea fou i totonu o le faʻapipiʻiina o se taʻavale taʻavale, lua Sparco bacquets, fusi faʻailoga e fa ma se tamaʻi lithium polymer (e sui ai le uluai) lea na faʻasaoina ai le 22 kilokalama.

Kia Stinger GT420

Sparco bacquet na sui ai nofoa muamua.

Le "muso" o le Stinger GT420

Ae o le Stinger GT420 e le na'o le pa'u o le mamafa. O lea, i lalo o le pulou le 3.3 l twin-turbo V6 na vaaia le siitia o le mana mai le uluai 366 hp i se 422 hp sili atu ona manaia. , ae o le torque na alu mai le uluai 510 Nm i le 560 Nm.

Kia Stinger GT420

O lenei faʻaopoopoga na ausia faʻafetai i nisi o "tweaking" i le ECU, le faʻaaogaina o moli moli HKS, le faʻaaogaina o le K&N taʻaloga ea faamama ma e oʻo lava i le Milltek Sport faʻaogaina masini e aunoa ma se faʻaliliuga faʻamalosi ma faʻaulu.

Ae mo le atigipusa, o loʻo faʻaauau pea le valu-saosaoa otometi faʻaogaina e le Stinger GT-S. Ae ui i lea, e leʻi "sosola" mai suiga, ina ua maua e le gata o se faʻafanua fou e pei o se suauʻu suauʻu lapoa.

Kia Stinger GT420
O le a le umi talu ona tatou vaʻai i se afi e aunoa ma na ufiufi palasitika?

(Aero)dynamics ua faʻaleleia foi.

I se tulaga malosi, na maua ai e le Stinger GT420 ni puna malosi mai le Eibach Pro, toe faʻaleleia le faʻalavelave faʻafuaseʻi mai Mando, o se pa faʻamautu pito i luma sili atu, ono-caliper Brembo taofi i luma ma 380 mm discs ma 19 "uili mai OZ, taʻitasi 5 kilokalama mama. nai lo le amataga, "seevae" ma Pirelli Trofeo-R.

Kia Stinger GT420
O uili muamua na faʻaaogaina i uili mai le OZ.

O le ABS ma le ESP sa toe fa'aleleia. I fafo, e leʻi faʻagaloina le aerodynamics i le Kia Stinger GT420 maua se vaeluaga luma, o se faʻasalalau pito i tua tele ma se faʻaluma pito i tua, faʻaopoopo i le vali faʻapitoa e faʻamanatu ai se taʻavale taʻavale.

Faitau atili