Hyundai Kauai Electric na sili atu i le 1000 kilomita i luga o le totogi e tasi, ae ...

Anonim

Faatasi ai ma le maa o le 64 kWh ma se faʻasalalauga faʻasalalau (e tusa ai ma le WLTP cycle) o le 484 km, e le tele ni mafuaʻaga e faitio ai i le lautele o le Hyundai Kauai Eletise.

Ae ui i lea, na filifili le South Korean brand e faʻataʻitaʻi ma suʻe pe o le a le maualuga maualuga o le tutoʻatasi e mafai ona ausia e lona eletise eletise. Ma o le taunuuga o se faʻamaumauga tutoʻatasi mo taavale eletise.

O lenei luʻitau "hypermiling" na faʻaalia ai le tolu Hyundai Kauai Electric ma o le mea moni o lena na mafai uma ona latou sili atu i le 1000 km fa'ailoga . O le tasi na ufiufi le mamao aupito itiiti o le 1018.7 km na ufiufi i le na o le tasi le moliaga, o le isi na oʻo i le 1024.1 km ma le tagata e umia faamaumauga. malaga i le 1026 km e aunoa ma le manaʻomia e toe faʻatumu.

Hyundai Kauai Eletise

O lona uiga o nei Kauai Eletise foi seti faamaumauga mo le taumafaina eletise, ma averesi o, faasologa, 6.28, 6.25 ma 6.24 kWh / 100 Km, o se tau e sili atu le maualalo nai lo le aloaia 14.7 kWh / 100 Km.

Ae na faapefea ona ausia nei faamaumauga ma i lalo o ā tulaga? I laina e sosoo ai matou te fa'amatala atu ia te oe.

(toetoe lava) tulaga falesuesue

Na faia i le Lausitzring track, i Siamani, o lenei luʻitau na umi i le tolu aso ma faʻaalia ai au taʻavale e tolu na feauauaʻi e 36 taimi.

Fa'asoa i la matou nusipepa

E ui lava e le faʻasaina le faʻaogaina o le ea malulu, e leai se 'au na faʻaaogaina. I le auala lava e tasi e leai se 'au na faʻaogaina le faʻaogaina o le infotainment system lea na tapeina i le taimi atoa o le luʻitau. Le sini? Fa'aoga uma le malosi o lo'o avanoa e na'o le fa'agaoioia o le Kauai Electric.

E tusa ai ma le saoasaoa o le saoasaoa na ausia e le eletise eletise a Hyundai, na tumau pea i le va o le 29 ma le 31 km / h i le tusa ma le 35 itula o le avetaʻavale na faʻamauina. Faʻaitiitia tau, ae o lea, e tusa ai ma Hyundai, faʻafetaui le saoasaoa averesi i tulaga tau feoaiga i taulaga.

Hyundai Kauai Eletise
Toe utu maa? Se'i vagana ua o'o i le 0% le totogi.

I le taimi o suiga o avetaavale, sa latou talanoaina i latou lava le auala sili e faʻateleina ai le lelei o le taʻavale, "oomi uma le malosi o loʻo teuina i maa seʻia oʻo i le pa'ū mulimuli". Mai le fa'atonuga o le folauga i le auala sili ona lelei e fa'alatalata atu ai i pi'o tifato o le ta'amilosaga a Siamani lea na fai ai le tuuga.

E tusa ai ma le saunoaga a Jürgen Keller, Faatonu Sili o le Hyundai Motor Deutchland, "Faatasi ai ma lenei suʻega, ua faʻaalia e le Kauai Electric lona gafatia ma le lelei o se SUV ola faʻalelei-faauo", faʻaopoopo "e faʻamaonia ai lona talafeagai mo le faʻaaogaina i aso uma ma faʻaalia ai, pe a fai. e oʻo mai i a tatou taavale eletise, o le popolega e fesoʻotaʻi ma le tutoʻatasi e tatau ona avea ma mea o le taimi ua tuanaʻi.

Faitau atili