Ua suia e Repsol le afifiina o lubricant. Ua avanoa nei le vaega fou

Anonim

Ua toe faʻafouina e Repsol le ata o lana vaega atoa o lubricants, faʻamaonia ai le afifi fou, sili atu ona gafatia ma ergonomic.

O le vaega o loʻo faʻatatau i le faʻaauau e faʻatatau i le faʻafeiloaʻiga i lona gaosiga o se mea fou e faia mai otaota palasitika, lea o loʻo tuʻufaʻatasia i resini taupou, ina ia faʻatumauina uiga tutusa e pei o mea fou.

O pusa lubricant fou a Repsol ua aofia ai le 10% le itiiti ifo o le palasitika fou, faʻaitiitia ai le aʻafiaga o le siosiomaga ma faʻamalosia le tautinoga a le kamupani i le tamaoaiga faʻasalalau.

Taitai i le Iberian Peninsula

O Repsol o le taʻitaʻi i le faʻatau atu o lubricants i le Iberian Peninsula, faʻatasi ai ma le maketi o le 26% i Sepania ma le 19% i Potukale i le 2020. O le pisinisi lubricant o le kamupani sili ona faavaomalo, o loʻo galue i le toetoe 80 atunuu, lea na faʻaauau pea ona tupu. i le 2020, e ui lava i faʻalavelave faʻafuaseʻi.

O le faʻafouina o le ata o ana lubricants o se avanoa foi e toe faʻaleleia ai le tele o oloa ma faʻatagaina i latou e sili atu ona iloa, e faʻaaoga ai lanu eseese: auro, lanumoana ma siliva mo taʻavale mama uma, moli mo uila afi ma uliuli mo taavale mamafa.

O le afifi fou e aofia ai foʻi faʻailoga fou ma faʻamaufaʻailoga fou ma faʻamatalaga faʻapitoa e faʻafaigofie ai lau faʻatau.

O le toe faatulagaina o le tele o lubricants na taulai atu i lona faafaigofieina. O le mea lea, o le tele o lubricants mo taavale mama na faʻaititia mai le fitu i le fa laina (Master, Elite, Leader and Driver), mo uila afi na faʻaititia mai le ono i le tolu laina (Racing, Smarter and Rider) ma, mulimuli ane, mo taavale mamafa. ua fa'aitiitia mai le fitu i le tasi le laina, ua ta'ua o le Giant.

O le vaega ergonomics e aofia ai le toe faʻaleleia o le auʻau ma le afifiina o ufiufi, lea ua faʻavasegaina e faʻafaigofie ai le sasaa o le lubricant i totonu o le afi.

O le afifi fou o le a lafo mai faleoloa Repsol i Sepania (Puertollano), Mekisiko, Sigapoa ma Initonesia.

I le tulaga o le Puertollano Industrial Complex, Sepania, na faʻaalu e Repsol le tasi miliona Euro e faʻafetaui uma faiga i totonu o le fale, ma faʻafetaui ai le gaosiga o lubricants.

Faitau atili