Euro NCAP. A6 ma Touareg susulu, Jimny faʻaalia vaivaiga

Anonim

O se fa'alapotopotoga tuto'atasi o lo'o faia su'ega saogalemu i ta'avale fou fa'atau atu i totonu o le Iuni a Europa, Euro NCAP fa'ato'a fa'ata'ita'iina nisi fa'ata'ita'iga, o nisi o le a "tuu" i le maketi a Europa: Audi A6, Volkswagen Touareg, Ford Tourneo Feso'ota'i ma Suzuki Jimmy.

Fa'aauupegaina na'o le malosi ma le passive saogalemu faiga fa'ata'ita'i e fai ma fa'ata'ita'iga, o talosaga e fa na tu'uina atu i su'ega fa'alavelave fa'afuase'i, fa'apea fo'i ma le aoga o faiga fesoasoani fa'ata'avale - pei ole taofi fa'afuase'i fa'afuase'i - fa'atasi ai ma fa'ai'uga ua fa'aalia e fai si ese'ese togi. Ma, aemaise lava i se tasi o mataupu, faʻafuaseʻi le lava.

O le mea lea, a'o pasia e le lua Volkswagen Group fa'ata'ita'iga le su'ega ma le tulaga ese, o le mauaina uma o se fa'ailoga e lima-fetu, Ford Tourneo Connect ma Suzuki Jimny e le'i ausia le mana'omia o fetu e lima - i le tulaga o le ta'avale Amerika, fa'atasi ai ma se fa'ailoga fetu e fa. , a o Iapani, ma sina fetu itiiti e tolu.

Audi A6 Euro NCAP

Audi A6

Ae ui i lea, e manatua e Euro NCAP, o le Tourneo Connect o se faʻaleleia atili o le faʻataʻitaʻiga na faʻataʻitaʻiina i le 2013. Ua faʻapipiʻiina nei i le faʻalavelave faʻafuaseʻi faʻafuaseʻi ma le fesoasoani i le tausiga o laina, lea e aofia ai foi faʻasalalauga faʻapisinisi, lea e sili atu ona saunia e feagai ma le sili ona faigata. su'ega na fa'ailoa i lenei tausaga.

o fetu e tolu o Jinny

O le Suzuki Jimny fou ua faʻatupuina le tele o faʻamoemoega ina ua maeʻa lana faʻaaliga, ae o fetu e tolu na ausia e tuʻu mamao ai i tatou. Ile auiliiliga o taunuuga i auiliiliga sili atu, e foliga mai e mafua ona o le le lava o le faatinoga o faiga fesoasoani fesoasoani - o le mamafa o nei faiga i le faavasegaga mulimuli ua faateleina. E le gata i lea, e ui lava i le i ai o se faiga lapatai e alu ese ai, o le tamaʻi Suzuki Jimny e le o faʻapipiʻiina ma le faʻaogaina o le auala.

O le mea na sili atu ona popole ai, o le faatinoga i suega o fetoaiga i luma ma le tuai, ma le le lava o le mamafa o le taga ea a le avetaavale, e le taofia ai le ulu o le avetaavale mai le fesootai ma le uili. I le 100% faʻataʻitaʻiga faʻasaga i luma (e aunoa ma se lag), sa i ai foi le puipuiga vaivai o le fatafata o tagata e toʻalua i luma.

Ile aotelega, o fa'ai'uga lata mai ua fa'aalia ai, e ui lava ina fa'atupula'ia su'ega a le Euro NCAP, ae o le ausiaina o fetu e lima e tumau pea ona ausia, e ui lava ina lu'itau, sini mo le pisinisi tau ta'avale.

Michiel van Ratingen, Failautusi Aoao o Euro NCAP

Faitau atili