Volkswagen Touareg. O le a taunuu mai le tupulaga fou

Anonim

Ole tupulaga lona tolu o Volkswagen Touareg e latalata ile lauiloa. O le faʻailoga Siamani na faʻasalalau lona aso faʻaalia mo Mati 23, i Beijing, Saina.

O augatupulaga e lua na muamua atu e tusa ma le tasi miliona iunite faʻatau ma, pei o ona muamua, o le Touareg fou o le a avea ma pito i luga o le laina i Volkswagen. O le uluai faʻaaliga o le faʻataʻitaʻiga i Saina e faʻamaonia e ala i le avea ma atunuʻu o loʻo faʻatupulaia ai le tele o faʻatauga SUV, faʻaopoopo i, e masani lava, o le tele o maketi taʻavale i le lalolagi.

O le tupulaga lona tolu, i le amanaia o le ata o loʻo tuʻuina atu, o loʻo faʻaalia ai se mamanu sili atu, muscular ma le angular nai lo le tupulaga o loʻo iai nei. E sili atu nai lo se ata tusi, ia i ai se vaaiga manino o le mea o le a i ai le Volkswagen Touareg i le lumanaʻi, na o le tilotilo i le 2016 T-Prime GTE Concept, lea e faʻamoemoeina le faʻataʻitaʻiga fou ma le faʻamaoni tele. .

Volkswagen T-Prime Concept GTE
Volkswagen T-Prime Concept GTE

O luga ole laiga tekonolosi e tulaga ese

O le tino fou e natia ai le MLB Evo platform, o le mea lava lea e tasi e mafai ona tatou mauaina i le Audi Q7, Porsche Cayenne poʻo le Bentley Bentayga.

E pei o le tulaga maualuga e pei ona i ai, faʻamoemoeina le tele o le i ai o tekinolosi. E tulaga ese, e tusa ai ma le faʻamatalaga faʻailoga, mo le iai o le Innovision Cockpit - o se tasi o panels numera tele i le vaega, lea e faailoa mai ai foi se faiga infotainment fou. E le gata i totonu, aua o le Volkswagen Touareg fou o le ai ai foi le faʻamalologa o le pneumatic ma le foeuli e fa.

Plug-in hybrid ma mautinoa le iai

E tusa ai ma afi, e leai lava se faʻamaoniga mulimuli. Ua iloa o le ai ai se polo-in hybrid powertrain e pei lava o le T-Prime GTE manatu, ma tala o loʻo i lalo ifo o le turbocharged fa-silinder powertrains - uma penisini ma tiso. V6 afi o se mea e ono manatu i maketi e pei o Amerika i Matu, ae galo e uiga i mea faʻapitoa e pei o le uluai augatupulaga V10 TDI.

Volkswagen T-Prime Concept GTE

E pei o isi SUV tetele a le vaega Siamani, o le eletise o le a aofia ai foi le faʻaaogaina o le eletise eletise 48V, faʻatagaina le faʻaogaina o meafaigaluega e pei o paʻu eletise eletise.

Faitau atili