Hyundai Tucson Toe Fa'aigoa ma Fa'afou osofa'iga i SUV Compact

Anonim

Ua suia e le Hyundai Tucson le ix35, ma ave lona igoa mai le uluai talosaga na faailogaina ai le ulufale atu o Hyundai i le vaega SUV compact i le 2004.

O loo pisapisao le vaega compact SUV. I totonu o Europa, i le tetee atu i le pa'ū tele o faʻatauga na amata i le faʻalavelave i le 2008, ma iʻu ai i lalo ifo o le fa miliona iunite faʻatau atu i le tausaga i le 2013, o SUV faʻapipiʻi faʻaluaina le numera o faʻatau. Mai le afa miliona iunite na sili atu i le 2007 i le 1 miliona i le 2014. Ma i le 2015 e foliga mai e le faʻagesegese le saoasaoa.

Vaai foi: O le Exobaby o le suti Hyundai mo pepe o le lumanaʻi

hyundai-tucson-2015-4

O le taua o lenei vaega e taua tele mo Hyundai, faʻatasi ai ma le ix35 e fai ma sui o le sili atu i le 20% o le aofaʻi o faʻatauga i Europa. I le 2014, o le ix35 na i ai lona tausaga sili ona lelei, sili atu i le 90,000 iunite faʻatau. O le fa'ata'ita'iga lona fa e sili ona fa'atau atu i le vaega, fa'atasi ai ma le Nissan Qashqai e le mafai ona maua, soso'o ai ma le Volkswagen Tiguan ma Kia Sportage, lea e fa'asoa ai e le ix35 lona tulaga ma masini. Faatasi ai ma tagata fou ma faʻalavelave faʻalavelave o loʻo o mai i maketi e pei o le Renault Kadjar, o le sui o le ix35 e taua tele.

O le mea fou muamua e alu i le igoa. Ua toe maua e le Hyundai le igoa Tucson i Europa, ma fa'aogaina lona igoa ma isi maketi o lo'o fa'atau atu ai le fa'ata'ita'iga.

Faʻavae i luga o se faʻavae fou, lea o le a faʻasoa ma le sui o le Kia Sportage, o le Hyundai Tucson fou e tupu aʻe i itu uma, sei vagana ai le maualuga. O le umi o le 4.47m, o le lautele 1.85m, ma le maualuga e faʻaititia i le 2cm, e oʻo atu i le 1.64m. O le uili e fa'alautele ile 3cm e o'o ile 2.67m. O le faʻateleina o fua ma sili atu le faʻapipiʻiina lelei e mafai ai ona tele avanoa mo tagata o loʻo nofoia. Na'o le pau lava le fa'amatalaga o lo'o maua i le taimi nei o le gafatia o ato ato - 513 lita - lea e avea ai ma se tasi o le tele i le vaega.

hyundai-tucson-2015-2

Ia mautinoa e mulimuli mai ia i matou ile Facebook

Faitau atili