Matamata ola i le faʻaaliga o le muamua eletise Volvo

Anonim

Tautino i le faʻaitiitia o lona tulagavae kaponi i le 40% i le va o le 2018 ma le 2025, ma le avea ma se kamupani e le tutusa le tau i le 2040, Volvo i aso nei na faʻaalia se fuafuaga fou o le siosiomaga, faʻaalia le laina oloa. toe fa'aola ma o le a faʻaalia foi lana uluai faʻataʻitaʻiga eletise: le XC40 Toe fa'aleleia.

Ae tatou o i vaega. I luga o le siosiomaga i luma, o le Swedish brand ua seti sini i vaega eseese o galuega. O nei mea e amata mai i le 25% faʻaitiitiga o faʻamalo e fesoʻotaʻi ma le lalolagi sapalai filifili ma faʻatupuina e le gaosiga ma le faʻaogaina o galuega, i le 25% faʻaaogaina o palasitika toe faʻaaogaina i ana faʻataʻitaʻiga, uma i le 2025.

O le laina oloa Recharge, lea o le a avea le XC40 Recharge fou ma faʻataʻitaʻiga muamua, ua faʻaalia ma le faʻamoemoe e faʻateleina le faʻatau atu o faʻataʻitaʻiga Volvo eletise, o le igoa lea e taʻitasi ai le Volvo faʻataʻitaʻiga ma le 100% eletise poʻo le plug-in hybrid engine in will ia iloa.

Volvo XC40 Eletise
Ina ia mautinoa e ausia e le XC40 tulaga saogalemu a Volvo, o le faʻailoga ua matua faʻamalosia le fausaga.

Le Volvo XC40 toe faʻaleleia

Faʻatulagaina mo faʻaaliga i aso nei, o le XC40 Recharge o le muamua 100% eletise faʻataʻitaʻiga i le talafaasolopito o Volvo. Faʻavaeina faʻavae i luga o le CMA platform, o le XC40 Recharge e tatau ona tutusa lelei ma ona "uso" faʻatasi ai ma se afi afi, pe a faʻamasinoina e le teaser ua uma ona tatou maua.

Fa'asoa i la matou nusipepa

E ui lava o faʻamatalaga e uiga i le XC40 Recharge fou e le lava, ae ua leva ona iloa o le ai ai se faʻasalalauga faʻasalalauga faʻapipiʻi faʻatasi ma Google ma faʻavae i luga ole Android.

I le tulaga o le saogalemu, o le XC40 Recharge o loʻo i ai se fausaga faʻafouina ma faʻamalosia i luma, o se fale puipui alumini e puipuia ai le maa ma faʻapea foʻi ma le tulaga fou Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) faʻapipiʻiina i radar, mea pueata ma masini ultrasonic.

Volvo XC40 Eletise
Vagana ai le faiga fou infotainment, i totonu ole Eletise XC40 mea uma e tumau pea.

O fea e va'ai i le fa'aaliga ola?

E ese mai le mea e masani ai, o le taimi lenei o le a le naʻo i tatou e mafai ona mulimuli i le faʻaaliga o le Volvo XC40 Recharge ola.

Volvo XC40 Toe faʻaleleia

Afai e te manaʻo e vaʻai i le faʻalauiloaina o le faʻataʻitaʻiga eletise muamua i le talafaasolopito o Volvo, o lou avanoa lenei. Kiliki le ki lalo e matamata ai i le XC40 Recharge fou ua fa'alauiloa mai i luga ole laiga, sa'o mai Los Angeles, ISA mai le 5:30 pm:

Ou te fia vaʻai i le tuʻuina atu o le Volvo XC40 Recharge fou

Faitau atili