Audi A4 Allroad quattro papa Detroit

Anonim

Ina ua maeʻa le A4 Avant ma le A4 Limousine, o le taimi lea o le Audi Audi A4 Allroad quattro e faʻaalia i le Detroit Motor Show e avea ma tagata uma o le aiga.

O le tagata sili ona fouvale o le aiga A4 na taunuu i Detroit ma le tino ua siitia maualuga ma le malosi uma e mafai ona faamoemoeina. Faatasi ai ma le kilia o le eleele ua faateleina i le 34 millimeters, e mafai, faafetai i le quattro system masani, e faaauau pea i luga o auala e le malamalama pe a uma le ta.

O le Audi A4 Allroad quattro o loʻo faʻapipiʻiina ma sili atu taʻutaʻua uili faʻailoga ma puipui itu, faʻapea foʻi ma "eseʻese" siliva i luga o faʻamau taualuga ma Singleframe grille. I le pito i luma, o lamepa ua tipi ese ma mea e fa'aoga ai le ea fa'apitoa e fa'amamafa ai lona uiga alu ese. Allroad mataitusi o lo'o i luga o fender pito i luma ma le si'usi'u. O uili masani e 17-inisi, faʻatasi ai ma filifiliga 19-inisi ma faʻapipiʻi ua toe faʻatulagaina. I le mamanu atoa, Audi na o le faʻaopoopoina o se diffuser fou i le pito i luma.

I tulaga o powertrains, o le Audi A4 Allroad quattro o le a maua ma afi tiso e lima ma se penisini. Faʻalagolago i le afi, e mafai ona eseese le mana i le va o le 150 ma le 272 horsepower. O le 6-saosaoa tusi tusi fa'asalalau e maua ai le fitu-saosaoa S Tronic dual-clutch fa'apipi'i masini, po'o le valu-saosaoa Tiptronic, fa'alagolago i le afi.

E LEʻI MISIA: Palota mo lau faʻataʻitaʻiga e sili ona e fiafia i ai mo le faʻailoga Filifilia Aufaitau i le 2016 Essilor Car of the Year Trophy

O le Audi Drive Select fo'i na taunu'u mai ma se fa'afouga fa'afouga, lea e fa'aopoopoina ai le auala i fafo atu o le auala i ta'avale o lo'o totoe o lo'o iai. E tatau lava ona tatou filifilia se tasi o le ono - Faʻamafanafana, Taʻavale, Dynamic, Taʻitoʻatasi, Lelei ma le taimi nei i fafo-auala.

O le axle pito i luma o le Audi A4 allroad quattro fou o loʻo faʻaalia ai le toe faʻaleleia o lima lima lima, e sui ai le geometry trapezoidal muamua na faʻaaogaina i tua. Na faʻaaogaina e le au atinaʻe se faʻafefiloi atamai o mea e faʻaititia ai le mamafa o vaega axle i le aofaʻi o le 12 kg.

Le fou Audi A4 Allroad Quattro foi e sau ma se tasi o le avetaavale fesoasoani ma faiga saogalemu aiga o loo maua i le vaega o totoe o le laina ma i le Audi Q7.

Audi A4 Allroad quattro papa Detroit 7503_1

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili