Audi A4 faʻafouina ia lava i suiga lamolemole (ma le faʻafefe).

Anonim

Na maua, o lo'o i ai pea i le vaega o le atina'e, e ala i ata sipai na pu'eina o iunite tau atina'e ma sina fa'ailoga, o le mea moni o le toe fa'aleleia o le Audi A4 saloon ma A4 Avant ua tatala aloaia nei, e iu lava ina faʻamaonia le mea ua uma ona faʻamoemoeina: o se faʻafouga toetoe lava a le iloa, lea o le a sili atu le faigata o le a iloa ai le eseesega mo le faʻataʻitaʻiga o loʻo maketiina.

O le mea lea, o eseesega i le pito i luma, e sili atu le taʻaloga i le S Line versions, lea e faʻaopoopoina i ai se faʻavaa-U faʻataʻamilo i moli puao, faʻapipiʻi, i le isi itu, i se tamai meaʻai meli ma intakes ea fuafuaina e faʻamafanafana paʻu ma taofi. faiga.

O le ta'avale pito i luma o le Singleframe, i le S Line versions, o lo'o fa'aalia ai lau u'amea 3D, fa'atasi ai ma le lau e fa'atapula'a le vaega pito i lalo o le fa'alava.

Audi A4 Sedan Restyling 2018

I le pito i tua, na faia foi suiga i le bumper, amata i le siʻusiʻu fou, lea o le trapezoidal, ae o le diffuser e vaeluaina ai e vaʻai.

Ae mo uili, ma se mamanu fou, ua avanoa nei i lapopoa mai le 16 i le 19 inisi.

S Line Competition e avea ma faiga faatemokalasi

O le amataga i le aiga A4, o le S Line Competition mea faʻapipiʻi, e tutusa ma faʻaoga fafo i luma i le Selenite Silver, o se faʻamaʻi tua RS i luga o le A4 Avant, faʻaopoopo i, faatasi ai ma isi faʻamatalaga, o le Turbo Blue vali. O lo‘o fa‘aalia fo‘i mama e fa i faitoto‘a, i le ario po o le uliuli, i le tulaga i lalo; 19” Audi Ta'aloga uili, kalipa taofi i le mumu, ta'aloga fa'amalologa ma fa'ata'ita'iga LED.

Audi A4 Avant S laina tauvaga Restyling 2018

I totonu o le fale, i le faaopoopo atu i le afifi teuteu totonu, e aofia ai talosaga i le RS carbon, se uili ta'aloga multifunction ma nofoa ta'aloga tutusa, o se vaega i le pa'u, le avanoa e filifili ai fo'i mo nofoa ta'aloga S i le Magma Red po'o isi lanu.

Toe fa'aleleia e maua i se taimi mulimuli ane o lenei tausaga

Ae leai ni aso poʻo ni tau mo Potukale, o le Audi A4 saloon ma le van (Avant) o le a avanoa, i Siamani, mo le faʻatonuga, mai le kuata lona tolu o le 2018.

Audi A4 Avant / Audi A4 Sedan Restyling 2018

Fa'asolo ile matou Youtube channel:

Faitau atili