Amata malulu. O le Land Rover Defender fou ua faʻamaonia e ... James Bond

Anonim

Ina ua uma ona faʻaalia lona muamua i ata tifaga o le 007 saga e pei o le "Spectre" poʻo le "Skyfall", o le Land Rover Defender fou o loʻo sauni foi e "oso" i luga o le lau tele, ua uma ona faʻamautinoa lona auai i le tulituliloaina o le ata tifaga. "Leai se Taimi e Oti ai".

O le faʻaaliga na faia e le faʻailoga Peretania, lea na tuʻuina atu ai se vitio lea na faʻataʻitaʻiina ai le Defender 110 (o le lima-faitotoa version) e le pailate / faʻalua Jess Hawkins ma o fea tatou te maua ai sina manatu pe faʻafefea ona faʻamauina vaaiga ( ma fuafuaina) o le tulituliloa lea ua avea ma faailoga o nei ata tifaga.

O le Defender na faʻaaogaina i lenei vitio o se tasi lea o mea muamua na gaosia i le fale fou a Land Rover i Nitra, Slovakia, ma faʻaalia ai le Defender X meafaigaluega tulaga ma 20" uili, paʻu paʻu paʻu uma ma faʻatasi ai ma le ata o Santorini Black.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le amataga o le ata fou i le 007 saga (ma le Defender fou i luga o le laupepa tele) e faʻatulagaina mo Aperila o le tausaga a sau.

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili