Audi RS6 e mafai ona taunuu i le amataga o le 2019 ma sili atu i le 600 hp o le mana

Anonim

O tala fou e faʻalauteleina e le German Autobild, o se faʻasalalauga e masani ona faʻamalamalamaina e uiga i totonu ma fafo, aemaise lava, o ituaiga Siamani. Faʻaopoopoina o le a faʻaalia le Audi RS6 fou, mai le amataga, naʻo le van variant, e ui lava o le manaʻo o maketi taua, e pei o Saina poʻo Amerika, mo saloons, e mafai foi ona taʻitaʻia Audi e toe iloilo ma gaosia se RS6 hatchback.

Ae o le afi, e tatau ona tutusa 4.0 lita twin turbo V8 lea ua uma ona faʻaauupegaina faʻataʻitaʻiga e pei o le Porsche Cayenne Turbo poʻo le Lamborghini Urus. I le tulaga o le RS6 Avant, e tatau ona tuʻuina atu se mea i matu o le 600 hp, o lona uiga, 40-50 hp sili atu nai lo le muamua - e tatau ona faʻatagaina le faʻataʻitaʻiga fou e taia le 3.9 sekone na faʻasalalau e le RS6 Avant o loʻo iai nei.

Audi RS6 Fa'atinoga fo'i ile paipa

O loʻo iai foʻi avanoa malosi e faʻaalia ai, mulimuli ane, o se RS6 Performance version, faʻapipiʻiina i se faʻaleleia o le afi lava e tasi, faʻapipiʻi se mea e pei o le 650 hp ma le 800 Nm o torque.

E ui lava o loʻo i lalo o le faʻamaoniga, o nei numera uma e iʻu i le mauaina o le lagolago i faʻamatalaga a le autu autu mo le mamanu o Audi, Marc Lichte, o le ua uma ona faʻamaonia o le RS7 i le lumanaʻi, o se faʻataʻitaʻiga o le a tele mea e tutusa ai ma le RS6. , o le a oʻo mai ma ni tulaga se lua o le mana.

Ae ui i lea, o tala o loʻo taʻua ai foi o le RS7 e mafai ona faʻalagolago i se faʻaogaina fou o le plug-in hybrid version, lea o le a maua ai e le V8 le lagolago a se afi eletise.

Faitau atili