O lea ua aloaia. Ua fa'aleaogaina fo'i le Ford Focus RS fou

Anonim

Ua le toe avea ma tala: ua faaleaogaina le Ford Focus RS fou. O se tala fou na faʻamaonia e Ford lava ia i faʻamatalaga i le lomiga a Peretania Autocar.

O loʻo faʻamaonia foi o Ford o loʻo galue i luga o se faiga faʻapipiʻi mo le sili ona mamana ma sili ona vave o le Taulai, lea o le a faʻamalosia ai le pito i tua, faʻateleina le mana o le Focus RS e oʻo atu i le 400 hp (e tusa ai ma tala), pe a. i le taimi lava e tasi o le a taofia ai le fa'aosoina o le CO2.

Ia, o se tasi o mafuaʻaga mo le faʻaleaogaina o le Ford Focus RS fou o loʻo taoto tonu lava i lenei faiga faʻapipiʻi, ona ua faʻamaonia le taugata tele, e pei ona faʻaalia e Ford i Autocar:

O se fa'ai'uga o fa'ata'ita'iga fa'a-European, fa'ateleina lafoga i luga ole CO lua ma le tau maualuga o le atinaʻeina o se RS faʻatasi ai ma se ituaiga o eletise mo se laʻititi laʻititi o taavale, matou te le o fuafuaina se isi RS o le Taulai.

Ford Focus RS
Fa'alavelave le gafa… E leai se Focus RS fou

O le Ford Focus RS fou, peitaʻi, naʻo le faʻamoemoe e taunuʻu mai i le 2022 - ona o se "aga masani", o le a faʻalauiloaina i le faʻaiʻuga o le olaga o le Focus.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O lea la, i lenei auala, o le Ford Focus ST fou o le a faia le matafaioi o le taulaiga sili ona vave ma taʻaloga i le lautele. O le North American hot hatch e maua ai le 280 hp na maua mai i le 2.3 EcoBoost - o se fa'ameamea o le afi o le Focus RS na muamua atu -, fa'asalalau atu i le axle pito i luma e ala i se tusi ta'avale ono saosaoa.

Ford Focus ST
Ford Focus ST

E ui lava i lenei taia i loto o tagata fiafia ma faʻafiafiaga mega, ae o loʻo faʻaauau pea ona faʻaalia lelei le Ford Performance i Europa. E le gata i le Focus ST o loʻo taʻua muamua, ae faʻapea foʻi ma le Fiesta ST, Mustang ma le mataʻina Ranger Raptor - manatua le suʻega o lenei masini mataʻina i luga o la tatou Youtube channel.

O le maualuga o tau o le vaega eletise o le Ford Focus RS fou atonu o le mafuaʻaga lea o lona faalēaogāina, ae, o le mea e ofo ai, o le fofo faʻafefiloi mo faʻataʻitaʻiga maualuga e le o tuʻu ese. Afai e saʻo tala, o le sui o le Ford Mustang o le a sau ma le V8 version ma le fa-uili taʻavale, faʻatasi ai ma le axle pito i luma e faʻamalosia e se pea afi eletise.

Punavai: Autocar.

Ole 'au a Razão Automóvel o le a fa'aauau i luga ole laiga, 24 itula ile aso, ile taimi ole fa'ama'i ole COVID-19. Mulimuli i fautuaga a le General Directorate of Health, aloese mai femalagaaiga le manaʻomia. O le a mafai ona tatou manumalo faatasi i lenei vaega faigata.

Faitau atili