I Renault Cacia, ua uma ona toe fa'aauau le gaosiga

Anonim

O LE Renault Cacia ua toe amata foi se vaega o ana galuega lea, e oo mai i le taimi nei, e tusa ma le kuata o tagata faigaluega tumau, mai le aofaʻi o le 1165, o loʻo faigaluega.

Matou te manatua na taofia e le fale gaosi oloa mo se vaitaimi toetoe lava atoa le masina ona o le faʻamaʻi o le covid-19. Peita'i, e le'i taofia atoa, ona o le vaitaimi lea o le taofia o lomitusi 3D sa fa'aaogaina e gaosia ai mea mo falema'i i le itulagi.

A'o mafai ona toe fo'i mai, na faia uma e le vaega o le Renault ia puipuiga talafeagai, ma na o'o lava i le su'etusi muamua a le au'aunaga o le soifua maloloina ma le saogalemu, ina ia mautinoa le soifua maloloina ma le saogalemu o ana tagata faigaluega a'o le'i toe fa'aauau a latou gaioiga.

Renault E-TECH pusa multimode
Ole multimode gearbox e fa'aogaina e Renault's hybrid proposals

Faʻafeiloaʻi sauniga ma faʻamatalaga faʻatulafonoina mo tagata faigaluega uma, fetuunaiga o felauaiga ma nofoaga i tulafono o le mamao i le va o tagata, faʻatagaina le faʻaogaina o matapulepule ma faʻamama tumau ma faʻamaʻi uma nofoaga, o nisi ia o faiga na faia.

Fa'asoa i la matou nusipepa

I le toe amataina o le gaioiga, ua faʻamoemoe nei le Renault Cacia e faʻatuputeleina le faʻasolosolo i le masina o Me, e oʻo lava i le toe faʻafouina o gaioiga i isi fale gaosi Renault Group. O le gaosiga faʻapitoa o le JT 4 gearbox o loʻo i lalo o le matafaioi a Renault Cacia, faʻapea foʻi ma le faʻatinoina o le poloketi DB 35, e uiga i le multimode intelligent gearbox fou lea o le a faʻaogaina ai le faʻaogaina o masini fou a Renault ma hybrids: Clio E- TECH, Captur E-TECH Plug-In ma Mégane Sport Tourer E-TECH Plug In.

Ole 'au a Razão Automóvel o le a fa'aauau i luga ole laiga, 24 itula ile aso, ile taimi ole fa'ama'i ole COVID-19. Mulimuli i fautuaga a le General Directorate of Health, aloese mai femalagaaiga le manaʻomia. O le a mafai ona tatou manumalo faatasi i lenei vaega faigata.

Faitau atili