Ua sau le Range Rover Evoque fou. Mulimuli i faaaliga o le lalolagi iinei

Anonim

O le Range Rover Evoque na faʻalauiloaina i le 2011 ma talu mai lena taimi na faʻatau atu i luga ole 750,000 iunite, faʻamaonia o se manuia faʻapisinisi moni.

O le 2nd tupulaga o le faʻataʻitaʻiga a Peretania o loʻo faʻaalia i aso nei i Lonetona ma e mafai ona e matamata i ai i lenei tusiga. I luga o la matou Instagram e te maua ai le avanoa i mea faʻapitoa, tuusaʻo mai faʻaaliga a le lalolagi.

Faailoga lau kalena: i le 19:45 o lenei vitio ua amata ona malosi ma e mafai ona e vaʻai i le tatalaina o le Range Rover Evoque fou ola.

O le a se mea e mafai ona ou faamoemoeina?

O le Range Rover Evoque platform o le a tutusa, le D8, ae na faʻaleleia, faatasi ai ma suiga e mafai ona fuafuaina ina ia puipuia ai le lumanaʻi eletise. O se tasi o nei mea o loʻo faʻamoemoeina o le a avea ma uluai faʻataʻitaʻiga i le Jaguar Land Rover vaega, faatasi ai ma le Range Rover Evoque e foliga mai o le faʻataʻitaʻiga muamua lea o le mili-hybrid.

I tulaga o afi, faʻaleleia faʻaliliuga o le fa-silinder Ingenium afi, penisini ma le tiso, faʻatasi ai ma le 2.0 lita o le faʻaogaina o loʻo faʻamoemoeina. E pei o le tupulaga o loʻo i ai nei, o le a mautinoa lava le avanoa e filifili ai i le va o luma poʻo taʻavale uma.

Teaser Range Rover Evoque
Le fa'ailoga aloaia mo le tatalaina o le Range Rover Evoque fou. #TalofaEvoque

O lo'o fa'amoemoe fo'i e iai le atigipusa otometi e iva-saosaoa, o lo'o va'aia pea pe o le a maua se atigipusa fa'ata'ita'i ono-saosaoa i le laina.

O le faʻataʻitaʻiga faʻafeiloaʻi i le tolu-faitotoa bodywork, o se mea ua uma ona matou faʻamaonia mo sina taimi. O le Range Rover Evoque Cabriolet, lea e le pei o le coupé version ua faʻaalia faʻamalieina faʻatau, o le a mafai ona vaʻai i lona tulaga i le laina faʻamaonia. Ae ui i lea, o se sui o lenei "lagi avanoa" e le o faamoemoeina seia oo i le 2020.

Mai ata sipai na fa'asalalau i luga ole laiga, a Fa'ailoga fafo ma totonu na fa'aosofia e le Range Rover Velar.

E oo lava i aso nei o le a matou maua le faʻamaoniga o nei mea ma isi mea moni e uiga i le Range Rover Evoque fou. Mulimuli i ai iinei ma luga ole matou Instagram.

Faitau atili