Range Rover Evoque SD4: Ose Mataupu o Sitaili

Anonim

Fa'ailoa mai i le 2010, o le mamanu a le Range Rover Evoque e foliga mai e le mafai ona fa'asolo le taimi. Ae ui i lea, o le tausaga lenei o le ai ai se faʻaaliga faʻalelei faʻatasi ma ni suiga laiti.

E seasea maua se ta'avale e pei o le laina o le Range Rover Evoque. Matagofie ma foliga mai e leai se taimi, o le tele o fa'ata'ita'iga i le taulaga i le Range Rover na fa'atau atu ma manumalo ai le tele o loto i lana galuega fa'apisinisi umi.

O le faʻailoga Igilisi - o loʻo umia e se faʻalapotopotoga faʻapisinisi o Initia, Tata Motors - na mafai ona tuʻufaʻatasia i Evoque, i le taimi lava e tasi, faʻaonaponei ma tu masani. O se faaipoipoga fiafia ua aumaia ai le manuia i se faailoga sa feagai ma taimi faigata. O le mea e lelei ai, o taimi ua mavae vai, ma o Evoque o se tasi o sui o lenei manava fou o le fale Peretania.

IMG_4818

O le faʻataʻitaʻiina ma le faʻaeteete o totonu, o le mamanu e le mafaaseseina ma se faiga faʻamalosi e ogatasi ma tamaʻi faʻailoga, faʻaaloalo i lenei fale e nafa ma nisi o taʻavale sili ona mataʻina i le talafaasolopito.

E ui lava o le toʻatele o tagata faʻatau a Evoque e le o faʻamoemoe e faʻataʻitaʻi i fafo-auala, i lenei lomiga, o le Range Rover Evoque o loʻo faʻapipiʻiina i le Terrain Response taʻavale uma-uili, lea e mafai ai e lenei kolosi i le taulaga ona feagai ma faʻalavelave faʻalavelave ma foliga. o le a lena tafaoga i le kiona.

IMG_4811

E oo lava i le faiga o taavale uili uma (o loʻo i ai faʻasologa e naʻo le uili pito i luma), o le laufanua e sili ona fiafia i ai le Evoque o loʻo faʻaauau pea ona avea ma 'maualuga ma maualalo' o taulaga ma auala fola. Nofoaga e 190hp malosi o le 2.2 SD4 afi, faʻatasi ma le 9-saosaoa gearbox lagona i le fale.

O se afi sa galue mo ni nai tausaga ma o le a le pine ae suia e le aiga fou o powertrains mai Jaguar/Land Rover: le 150 ma le 180hp Ingenium TD4, sili atu ona faasaoina ma sili atu ona lelei. I le taimi nei, o loʻo i ai a matou tautua a lenei iunite e faʻafetai i le pusa e iva-saoasaoa - o nisi taimi e le mautonu - ausia le faʻaaogaina i le faasologa o le 8.1 l / 100km - o se tau e mamao mai le 5.4 l / 100km faʻasalalau e le faʻailoga, tele mo faaletonu o le faiga o le toso.

I totonu, o le infotainment system lea e tauaveina le mamafa o tausaga, e le gata i ata ma le lavelave i le taulimaina - o se mea o le a toe iloiloina foi i le faʻaleleia o foliga o lenei Range Rover Evoque. Ae mo le vaega o totoe o le fale, e ese mai i nisi e le manuia, o lenei crossover e tatau ona maua se faʻamatalaga lelei. I luga o le asphalt le amio e maloloina ma vaʻaia, ae i luga o auala palapala, faʻafetai i le saoasaoa o le Terrain Response system, o nisi taʻaloga e mafai i le saogalemu atoatoa.

IMG_4836

Mo i latou o loʻo manaʻo i se taʻavale ma sitaili, tu masani ma agavaʻa mo le tele o ituaiga faʻaoga eseese, o le Range Rover Evoque o loʻo faʻaauau pea ona avea ma filifiliga sili. O tau e amata ile 44,498 euros mo le eD4 version ma le 150hp ma le uili pito i luma. O le faʻataʻitaʻiga e mafai ona latou vaʻaia i ata, e sili atu le taugata: € 64,860 euros.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili