Ua uma ona iloa le manumalo i le 2019 International Car of the Year

Anonim

Afai na e tau mafaufau pe o le a le mea na tupu ina ua maua e faʻataʻitaʻiga e lua le numera tutusa o 'ai i le International Car of the Year (European) palota, o le 2019 lomiga na oʻo mai e avatu ia te oe le tali.

I le faaiuga o le faitauga o le palota, na maua uma e le Jaguar I-PACE ma le Alpine A110 'ai e 250 , fa'amalosia le fusifusia e fa'aoga. O se tulaga e leʻi tupu muamua, faʻapea foʻi ma se mea e ofo ai, pe a manatu o se feeseeseaiga ulu i le va o se taʻavale eletise (faʻatasi ai ma se taʻaloga taʻaloga) ma se taʻaloga taʻaloga mama (e le masani ai i lenei ituaiga o mea na tupu).

O nei ta'iala e faigofie ma fa'atonu, pe a o'o i se fusiua, o le fa'ata'ita'iga e masani ona fai ma filifiliga muamua a fa'amasino e manumalo. Faafetai i lenei tulaga, Jaguar I-PACE na manumalo i le ipu , a o ia taʻitaʻia filifiliga a le au tusitala 18 taimi faasaga i le na o le 16 i luga o le Alpine A110.

I le faaopoopo atu i le fusiua i le faaiuga o le palota (COTY e leʻi tupu muamua), o le isi mea fou o le mea moni e faapea. Ua manumalo Jaguar i lenei ipu mo le taimi muamua. E ui i le avea o se tagata muamua i le manumalo i le Taʻavale Faʻavaomalo o le Tausaga, e le o se faʻailoga faavaomalo muamua lea a Jaguar, lea na manumalo ai i le 2017 i le World Car of The Year (lea o Razão Automóvel o se jury) ma le F-Pace.

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

Ose palota vavalalata

E pei e fa'amaonia le malosi o le palota i lenei tausaga, na'o le va'ai i togi o le fa'avasegaina lona lua ma le tolu na filifilia e le au fa'amasino e aofia ai le au fa'amasino e 60 mai atunu'u e 23 (e aofia ai le au Potukale o Francisco Mota, o lo'o galulue fa'atasi ma Razão Automóvel).

O lea la, o le tulaga tolu, Kia Ceed, e na o le tolu 'ai i tua o le manumalo, manumalo 247 'ai. I le tulaga fa, e 235 'ai, o le Ford Focus fou, e fa'amaonia ai le latalata o le filifiliga o le Ta'avale Fa'avaomalo o le Tausaga 2019 i lenei tausaga.

Aisea e faateia ai pea tagata i le manumalo o taavale eletise i nei faailoga? O le lumana’i lea, e tatau ona talia e tagata uma.

Ian Callum, Ulu o Design i Jaguar

O le taimi lona tolu lea na manumalo ai se faʻataʻitaʻiga eletise i le ipu, faatasi ai ma le manumalo o le Jaguar I-PACE na auai i le Nissan Leaf i le 2012 ma le Chevrolet Volt / Opel Ampera i le 2012. Faatasi ai ma lenei manumalo o le faʻataʻitaʻiga a Peretania na manumalo i le Volvo XC40, le manumalo i le lomiga o le tausaga talu ai.

Faitau atili