Limited Edition Range Rover e faamanatu ai le 50 tausaga o le olaga

Anonim

Na fa'alauiloa i le 1970, na fa'amanatuina ai e le Range Rover lona 50 tausaga i lenei tausaga ma o le mafua'aga lea na maua ai se lomiga fa'atapula'a, ma fa'atupuina ai le Range Rover Fifty.

O le mea lea, o le faʻatapulaʻaina lomiga "Limasefulu" faʻamoemoe e faamanatu le afa seneturi o le faʻataʻitaʻiga na fesoasoani e faʻalauiloa le vaega SUV taugata ma, i le taimi lava e tasi, faʻateleina lona faʻapitoa.

Faʻavae i luga o le Autobiography version, o le Range Rover Fifty o le a faʻatapulaʻaina lana gaosiga i na o le 1970 iunite, e faʻatatau i le tausaga na faʻalauiloa ai le uluai faʻataʻitaʻiga.

Range Rover Limasefulu

O le a le mea fou?

E maua i le umi (LWB) po'o le masani (SWB) ta'avale, o le Range Rover Fifty e iai le tele o afi eletise e amata mai i afi tiso ma penisini i le P400e plug-in hybrid variant.

Fa'asoa i la matou nusipepa

A fa'atusatusa i le Autobiography version, o le Range Rover Fifty e iai meafaigaluega fa'apitoa e pei o uili 22", fa'amatalaga eseese fafo ma se logo fa'apitoa "Limasefulu".

I le tautala i ai, e mafai ona tatou mauaina i fafo ma totonu (i luga o le ulu, dashboard, ma isi). Mulimuli ane, o lo'o iai fo'i i totonu le fa'ailoga o lo'o faanumeraina ai kopi o lenei lomiga fa'atapula'aina.

Range Rover Limasefulu

I le aotelega, o le Range Rover Fifty o le a maua i lanu e fa: Carpathian Grey, Rossello Red, Aruba ma Santorini Black.

O lanu mautu "measina" na faʻaaogaina e le Range Rover muamua na faʻaigoaina Tuscan Blue, Bahama Gold ma Davos White o le faʻaaloaloga a le Land Rover's Special Vehicle Operations (SVO) vaega ma o le a faʻatapulaʻa i se numera laʻititi o iunite.

Mo le taimi nei, o tau ma le aso faʻamoemoe mo le tuʻuina atu o iunite muamua o lenei lomiga faʻatapulaʻa o loʻo tumau pea se fesili tatala.

Faitau atili