Amata malulu. Cristiano Ronaldo siamupini ... se isi Bugatti mo le aoina

Anonim

Ina ua uma ona faʻasalalau se tala (peitaʻi na teʻena) na ia faʻatauina le Bugatti La Voiture Noir, na faʻaopoopoina e Cristiano Ronaldo se isi faʻataʻitaʻiga mai le Molsheim brand i lana aoina, i lenei tulaga o le Bugatti Centodieci faapitoa.

O se toe faʻaliliuga ma tatau ai le faʻaaloalo i le Bugatti EB110, o le Centodieci e amata mai le pito i lalo o le Chiron, o loʻo i ai se foliga musuia e le EB110, tau e tusa ma le valu miliona euros (e le aofia ai lafoga ma faʻatapulaʻa ile 10 iunite).

I tulaga faʻapitoa na leiloa le 20 kilokalama faʻatusatusa i le Chiron ma e ui lava i le faʻaaogaina o le quad-turbo W16 tutusa. o loʻo i ai le isi 100 hp (e oʻo atu i le 1600 hp i le 7000 rpm). Faʻafetai i nei fuainumera, o le 0 i le 100 km / h e ausia i le naʻo le 2.4s ma o le maualuga o le saoasaoa e faʻamautu i le 380 km / h (faʻatapulaʻa eletise).

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le tala o lenei mauaina e Cristiano Ronaldo na faʻalauteleina e Corriere della Sera ma o le faʻataʻitaʻiga naʻo le tuʻuina atu i le 2021, faʻatasi ai ma taʻavale e pei o le McLaren Senna, Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse poʻo Chiron i le aoina o le sikoa.

Bugatti Centodieci

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili