Ole Range Rover fou fa'apipi'i fa'apipi'i e maua i ata fou sipai

Anonim

E pei o le aso tatala o le lona lima o augatupulaga Range Rover latalata mai - taunuu mai ua fuafuaina mo le 2022 - e le o se mea e ofo ai le faʻaalia o le SUV a Peretania i le tele o ata sipai.

O le a faʻavae i luga o le faʻavae fou MLA, lea sa tatau ona faʻataʻitaʻiina e le Jaguar XJ fou (ma na faʻaleaogaina e le pule sili fou o le ituaiga, Thierry Bolloré), ma o le a faʻatagaina le faia o faʻataʻitaʻiga ma afi afi, hybrids ma 100 % eletise.

Ae ui i lea, o le Range Rover fou o loʻo afifiina i le tele o faʻailoga nai lo le mea na matou faʻamoemoe e vaʻaia i lenei taimi. E ui lava i lea, na mafai ona malamalama i nisi faʻamatalaga ma faʻamaonia o le plug-in hybrid version, o se mea na faʻasalaina e le uafu faʻatau ma le faʻapipiʻi fai mai ... "Hybrid" i le faamalama pito i luma.

spy-pics_Range Rover

Musuia e Velar

E tusa ai ma tulaga faʻalelei ma e ui lava i le tele o faʻailoga, e mafai ona tatou vaʻaia o le Range Rover fou o le a peti i luga o se sitaili e tuʻufaʻatasia ai nisi faʻamatalaga o le augatupulaga o loʻo i ai nei (le muamua Range Rover o le a faʻaumatia se sitaili "evolutionist") ma Velar e leʻi oʻo mai. fanau mai.

O lenei musumusuga mai lona "uso laʻitiiti" e faʻaalia e le gata i le fausiaina o le faitotoa, ae faʻapea foʻi i le pito i luma, lea e le natia ai ni mea tutusa ma le Range Rover Velar. O moli, lea e mafai ona tatou iloa atu nai lo le otootoga, e tatau ona latalata i le tupulaga o loʻo i ai nei.

ata-espia_Range Rover PHEV

O faʻamau faʻapipiʻi na "tuufaasolo" mai Velar.

mea ua uma ona tatou iloa

E pei o le augatupulaga o loʻo i ai nei, o le Range Rover fou o le ai ai ni tino se lua: "masani" ma le umi (ma le umi o le uili). E tusa ai ma powertrains, ua fa'atūina le tekinolosi fa'ameamea e fai ma masani ma fa'apipi'i fa'apipi'i e fa'amaonia e avea ma vaega o le tele.

E ui o le faʻaauauina o le faʻaogaina o le ono-silinder o loʻo faʻaaogaina nei e mautinoa lava, e le mafai ona fai mai e uiga i le 5.0 V8. Fai mai tala o le a mafai e Jaguar Land Rover ona fai e aunoa ma lana poloka tuai ma faʻaogaina se BMW-origin V8 - e le o se taimi muamua lea. Ua uma ona tupu i le lona lua o augatupulaga o le faʻataʻitaʻiga ina ua i ai le Land Rover i lima o le Siamani.

ata-espia_Range Rover PHEV

O le afi o loʻo fesiligia e aofia ai le N63, le twin-turbo V8 ma le 4.4 l mai le BMW, o se afi matou te iloa mai le M50i versions o le SUV X5, X6 ma X7, poʻo le M550i ma le M850i, faʻasalalau, i nei tulaga. , 530 hp.

Faitau atili