Ta'aloga fou Range Rover "ua maua". O le a le suiga i le 2022?

Anonim

Fa'ailoa i le 2013, o le tupulaga lona lua o Ta'aloga Range Rover na te leʻi taofia le mauaina o faʻamatalaga i lana galuega, ae, e ui i lea, ua amata ona faʻaalia lona matua.

Masalo mo lenei mafuaʻaga, o se mea masani tatou te iloa o le faʻailoga e faʻavae i Coventry (UK) o loʻo galue i luga o le tupulaga fou o le SUV, lea ua uma ona pikiina i suʻega faʻaleaganuʻu masani i Sepania.

E ui lava e ufiufi i lalo o se faʻailoga mafiafia, e faigofie ona iloa o lenei Range Rover Sport o loʻo tumau pea le tutusa ma le faʻataʻitaʻiga o loʻo iai nei ma o le a le faʻaaogaina se mamanu faʻalavelave, lea e malepe atoa ma le mea tatou te iloa "Range" Taaloga i aso nei.

ata-espia_Range Rover Ta'aloga 10

Ae e oo lava i lena mea e le o se mea e faateia tele ai, ona ua leva ona tatou masani a Land Rover e le faia ni suiga tetele o mamanu mai lea tupulaga i lea tupulaga. O le faʻalavelave sili atonu o le Defender fou ...

Mai se vaaiga matagofie, ma afai tatou te taumafai e vaai i tua atu o le camouflage, e mafai ona tatou iloa nisi moli masaesae ma se saini malamalama i tua faalava.

ata-espia_Range Rover Ta'aloga 4

Fausia i luga o le faavae o le MLA (Modular Longitudinal Architecture), lea na fuafuaina mo le Jaguar XJ fou (e ui o lenei faʻataʻitaʻiga na "otiina" mai le laina e Thierry Bolloré, Jaguar Land Rover CEO fou), o le a maua mai le Range Rover Sport fou. , i le taimi e tasi, i le eletise.

I le faʻalauiloaina, o le a faʻaalia ai faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻapipiʻi (lea o loʻo avanoa i le tulaga o loʻo i ai nei) ma faʻataʻitaʻiga e fesoʻotaʻi ma le eletise 48 V.

Ae ui i lea, e taua le manatua o lenei faʻavae ua saunia e maua 100% afi eletise, o lea e le mafai ai ona faʻateʻaina lenei avanoa i le lumanaʻi.

ata-espia_Range Rover Ta'aloga 4

O le Range Rover Sport fou o le a naʻo le amataina o suʻega atinaʻe i luga o le auala ia Iuni, ma o le amataga o lenei faʻataʻitaʻiga e tatau ona faia i le afa lona lua o le 2022.

Faitau atili