Fa'amaonia. Ua sau se Range Rover eletise

Anonim

A o agai i luma le Autocar ina ua maua le avanoa i se tusitusiga o se fonotaga i le va o le aufaipisinisi ma le faatonu o tupe a Jaguar Land Rover, Adrian Mardell, le Eletise Range Rover e oo lava i le mea moni.

E tusa ai ma le faʻatonuga o le faʻailoga Peretania, o lenei ma le Jaguar XJ fou na tuai ona faʻalauiloa ona o le faʻamaʻi Covid-19 ma le faʻaitiitia o tupe faʻaalu na faʻamalosia.

O le mea lea, nai lo le faʻaalia ia Aokuso ma Setema e pei ona fuafuaina, o la latou faʻaaliga e tatau ona faia ia Oketopa ma Novema.

Range Rover Evoque P300e
Mo le taimi nei, o le taulaga eletise a Range Rover o loʻo faʻapipiʻi i lalo i le plug-in hybrids poʻo le mild-hybrid faʻataʻitaʻiga, ae o le a suia lena mea.

O le ā ua uma ona tatou iloa?

O faʻamatalaga e uiga i le Jaguar XJ fou ma le eletise Range Rover o loʻo tau le maua. Ae ui i lea, o loʻo i ai nisi faʻamatalaga e mafai ona tatou agai i luma.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Mo le amataga, o le a faʻavae uma i luga ole laiga fou a le MLA a Jaguar Land Rover. Ae mo le eletise Range Rover, o le mea e sili ona foliga mai o loʻo i ai se faʻamatalaga maualalo nai lo le Velar (e manaʻomia e le aerodynamics) ae tatau ona i ai se umi e latalata i le "uso" o le laina.

Jaguar XJR
All-electric, le isi Jaguar XJ na vaʻaia le tuai ona faʻaalia ona o le "masuasiga masani", le Covid-19.

Faʻamaonia foi o le mea moni o le a gaosia uma i le fale fou fou toe faʻaleleia Castle Bromwich.

O a'afiaga o le fa'ama'i

Fai mai Adrian Mardell, e le naʻo le Jaguar XJ fou ma le eletise Range Rover na tuai ona latou atinaʻe ona o le faʻamaʻi, faʻatasi ai ma le faʻailoga faʻapitoa e faʻailoa i le aufaipisinisi o le galuega lilo e taʻua o le "MLA MID" ua tuai foi.

Ae talu ai e le o tala leaga uma, o le atinaʻeina o le tupulaga fou Range Rover ma Range Rover Sport (faʻavae i luga o le MLA platform) ma le Defender 90 e leʻi faʻalavelaveina e le faʻamaʻi Covid-19.

Punavai: Autocar.

Faitau atili