Electri-City Tour ua fa'aalia le eletise ma hybrids a Jaguar Land Rover

Anonim

Ina ua uma ona pasia le tele o aai Sipaniolo, o le "Electri-City Tour" na taunuu i Potukale ma se sini e tasi: ia faailoa atu le laina eletise ma le eletise o Jaguar Land Rover.

I Lisbon seia oo i le aso 21 o Novema (i tafatafa o Estádio da Luz) ma i le Taulaga i le va o Novema 22nd ma 24th (latalata i le Casa da Música), o lenei faʻasalalauga a le Jaguar Land Rover Official Dealership Network e mafai ai e tagata faʻatau oloa ona faʻataʻitaʻi le tele o ana faʻataʻitaʻiga eletise.

O iina, o le Jaguar I-Pace, Range Rover PHEV, Range Rover Sport PHEV, Discovery Sport MHEV (mild-hybrid) ma Range Rover Evoque MHEV o le a avanoa e faʻataʻitaʻi ai iina. Ina ia auai, naʻo le resitalaina o lau talosaga suʻega suʻega e faʻaaoga ai soʻotaga na faia mo lenei faʻamoemoe i luga o le upega tafaʻilagi a Land Rover ma luga o le upega tafaʻilagi a Jaguar.

Electri-City Tour, Jaguar Land Rover
Seʻia oʻo i le aso 21 o Novema o le Electri-City Tour o le ai ai i Lisbon, i le va o le 22 ma le 24 o le ai ai i Porto.

Le lumana'i eletise o Jaguar Land Rover

I le pito o le "Electri-City Tour" mea na tupu (lea na iai Razão Automóvel), Jaguar Land Rover na faʻasalalau ana fuafuaga mo le lumanaʻi.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O lea na matou aʻoaʻoina mai le 2020 Jaguar Land Rover e manaʻo i faʻataʻitaʻiga fou uma e iai se filifiliga eletise.

JLR
Ole Jaguar I-Pace ole a fa'ata'ita'iina fo'i ile ta'amilosaga Electri-City Tour.

I lea tulaga, Jaguar Land Rover o loʻo atiaʻe se fale gaosi maa i Peretania. Faʻamatalaina o le nofoaga sili ona fou ma faʻatekonolosi i totonu o Peretania, e tatau ona faʻaogaina i le 2020 ma o le ai ai se gaosiga gafatia o 150,000 iunite.

Faitau atili