Amata malulu. E le mo tagata uma. O lenei Range Rover e mo na'o tagata va'alele

Anonim

E i ai taimi e te malaga ai i le vanimonimo e tatau ona e auai i le NASA poʻo le Soviet Union's space program. I lena vaitau, o le taavale a le au vaalele a Amerika o se Corvette—tatou te le iloa po o le a le taavale e ave e le Soviets, ae tatou te manatu atonu o se mea e pei o se Lada.

E suia taimi. O aso nei e le mana'omia e se tagata va'ava'ai ona auai i le NASA e alu ai i le vanimonimo, aua ua suia le Corvette i le ... Range Rover, ae e le o ofoina mai. O mea uma ona o Land Rover, o se taunuuga o le lima-tausaga faiga faapaaga o loʻo i ai ma le kamupani Virgin Galactic (lea e tusa ma le 280 afe euros e ave ai soʻo se tasi i le avanoa), na faia ai le Range Rover Astronaut Edition.

Fausia e le SVO vaega, e fa'apitoa Range Rover e mafai ona faʻatauina e soʻo se tasi ua uma ona alu i le vanimonimo ma Virgin Galactic. Fa'atumu i fa'amatalaga fa'apitoa e pei o se atavali fa'aosoina e le lanumoana o le lagi i le po, 'au o le faitoto'a alumini ma fa'alava fa'amea fa'apipi'iina i vaega o fe'avea'i na fa'aaogaina i malaga a Virgin Galactic.

I tulaga o afi, o le Range Rover Astronaut Edition e sau ma se 5.0 l 525 hp V8 po'o se isi mea i totonu o le fa'apipi'i fa'apipi'i P400e o le 404 hp.

Range Rover Astronaut Edition

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili