A uma mea uma, aisea na le maua ai e Jesse's Volkswagen Jetta ni fa'au taofi?

Anonim

E le o se taavale sili ona taugata, seasea pe sili ona saoasaoa i le ata tifaga muamua i le "Furious Speed" saga. Peitai, o le O le Volkswagen Jetta a Jesse sa, e aunoa ma se masalosalo, o se tasi o taavale sili ona tautalagia o lenei ata tifaga muamua.

Pe na mafua ona na ou ulu atu i se tuuga toso suicidal e faasaga i se Honda S2000 pe ona o se vavalalata o taofi na mafai ai ona iloa e leai ni calipers i le taofi, o le mea moni, e tusa ma le 20 tausaga talu ona tatala le ata, e tumau pea le Jetta o se tasi o taavale e sili ona manatua.

Ia, a uma ona matou ta'u atu ia te oe le tala i tua o le tuuga toso ta'uta'ua, o le asō o le a matou fa'amatala atu ai ia te oe le mafuaaga e leai ai ni callipers tele tisiki taofi.

Volkswagen Jetta
E oo mai lava i aso nei, ua fai mai le toatele e lei tu Iese i le faaiuga o le tuuga ona e leai sana kalipo taofi.

Na toe aliaʻe le faʻamatalaga, i se vitio na saunia e Craig Lieberman, faʻatonu faʻapitoa o ata muamua e lua i le "Furious Speed" saga, o le sa talanoa ma Scott Centra, le pule o le Jetta ina ua fana le ata ma nafa ma lona suiga.

Aisea na leai ai ni kalipa taofi?!

O le mafua'aga na leai ai ni fa'amau taofi e fai si faigofie. Ioe, i le tele o vaaiga i le ata tifaga Scott Centra's kopi e leʻi faʻaaogaina, faʻatasi ai ma le gaosiga o loʻo faʻaogaina i kopi (o nisi o latou, e pei ona faʻamatalaina i le vitio, e leʻi faʻavaeina i luga o le ... Volkswagen Jetta).

Fa'asoa i la matou nusipepa

Talu ai o le Volkswagen Jetta a Scott Centra e 19” uili, sa faʻaaogaina foʻi e le kopi. Ae ui i lea, o nei mea e le o iai le Brembo braking system ma 13" tisiketi ma fa calipers e fetaui ma le uluai taavale, ae sili atu le tauagafau 10" tisiketi.

Volkswagen Jetta Jesse
O ta'uta'ua nei caliperless brake discs.

O lenei mea na faʻamalosia ai le gaosiga e suʻe se fofo fatufatuaʻi, faʻaaogaina se togafiti ua uma ona faʻaaogaina i Hot Rods lea e aofia ai le ufiufi o taofi i "faʻailoga sese". Pau lava le faʻafitauli o le faia o lea mea na galo ai, faʻatasi ai ma uili 19", o le a matua iloa lelei lava tisiketi taofi pepelo, e faʻaalia ai e leai ni a latou calipers ma o latou ... pepelo.

Faitau atili