Amata malulu. O le 911 Turbo S na te faia le mata'utia o tuuga toso, le McLaren 720S

Anonim

O le McLaren 720S o se tasi o tupu o tuuga amata po o tuuga toso. Po o le a lava lona tauva - tusa lava pe o le sili lea o le Tesla Model S - ua manumalo le taʻavale taʻaloga a Peretania. E faapena foi ona tupu pe a feagai ma le fou Porsche 911 Turbo S (992)?

O le mea lena o le a tatou mauaina i se tasi o vitio lata mai a Carwow, lea e tuʻu faʻatasi ai monsters e lua.

Matou te iloa pe faʻafefea e le 911, pe Turbo pe leai, ona faʻatupuina faʻafitauli e oʻo lava i taʻavale e maualuga atu numera nai lo latou avanoa, faʻaalia se aoga i suʻega uma.

Porsche 911 Turbo S vs McLaren 720S

E pei o lenei tulaga, o le 650 hp ma le 1640 kg (DIN) na ia tuuaia e foliga mai, i le amataga, e leai se avanoa e faasaga i le 720 hp ma le mama 1420 kg (DIN) o le tauva i lena taimi.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Ae ui i lea, o le Porsche 911 Turbo S o loʻo i ai le fesoasoani o le taʻavale e fa uili mo le amataga o le polo. Mata e lava e maua ai le lelei o le McLaren 720S? O se vitio e tatau ona e matamata i ai:

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili