ESF 2019. Le lumanaʻi o le saogalemu o taavale e tusa ai ma Mercedes-Benz

Anonim

Fa'aauauina o se aga masani (matua) umi o fa'ata'ita'iga ua fuafuaina e fa'ata'ita'i ma atia'e ni faiga fou o le puipuiga, le Mercedes-Benz ESF 2019 o le fa'aaliga fa'atekonolosi lata mai o le galuega na atia'e e le fa'ailoga i le tulaga o le saogalemu.

Faʻavae i luga o se (ae) le faʻaogaina o le GLE faʻataʻitaʻiga, o le Mercedes-Benz prototype e mafai ona avetaʻavale i se auala semi-autonomous. E tusa ai ma le faʻailoga Siamani, o le ESF 2019 e aofia uma "latalata i le gaosiga o faʻasologa" tekinolosi, faʻapea foʻi ma faiga e faʻatagaina oe e vaʻai i mea o le a oʻo mai i le lumanaʻi i sina mamao.

I fafo, o le Mercedes-Benz ESF 2019 o loʻo faʻaalia ia lava ma se faasologa o numera numera o loʻo tuʻufaʻatasia i totonu o le grille, faʻamalama tua ma le taualuga. O nei mea e le gata ina mafai ona faʻaalia po o fea le itu o le a malaga ai le ESF 2019, ae faʻasalalau faʻamatalaga ma e oʻo lava i lapataiga i tagata savavali ma isi tagata faʻaoga auala, o mea uma e faʻateleina ai le maualuga o le talitonuga i taavale tutoʻatasi.

Mercedes-Benz ESF 2019

Avetaavale tuto'atasi "tatala faitotoa fou"

E ui lava o loʻo i ai i fafo i fafo, o totonu ole ESF 2019 o loʻo faʻaalia ai le tulaga o le saogalemu na ausia e Mercedes-Benz. Mo le amataga, pe a tamoʻe le ESF 2019 i le semi-autonomous mode, o le pedals ma le foeuli e solomuli, faʻaitiitia le faʻaleagaina pe a tupu se faʻalavelave.

Fa'asoa i la matou nusipepa

I le taimi lava e tasi, na filifili le Siamani e suʻesuʻe nofoaga fou mo taga ea (ma vaega fou), o se mea na ausia, e tusa ai ma le tala a Rodolfo Schöneburg, o le ulu o le saogalemu o taavale i Mercedes-Benz, "ia amanaia le tele o le fetuutuunai totonu o loʻo ofoina mai e. taavale tuto’atasi”.

Mercedes-Benz ESF 2019

I totonu foʻi, o le faʻailoga o le tuʻuina lea o se moli fou e tuʻuina i luga o le visor o le avetaʻavale. Na fa'atupuina e tali atu i su'esu'ega o lo'o fa'ailoa mai ai e mafai e se moli vaivai ona fa'aleleia atili le mafaufau o le aveta'avale ma le maualuga o le fa'atonuga i malaga umi.

O le puipuiga e taua tele

O se vaega tele o faiga saogalemu na faʻaalia i le ESF 2019 ua faʻamoemoe e le gata e puipuia ai faʻalavelave faʻafuaseʻi, ae ia faʻamoemoe foi i le tali atu a le tele o masini saogalemu i ni nai sekone, ma faʻateleina ai lo latou aoga. Faatasi ai ma nei mea, o loʻo i ai le tele o faiga e faʻasoa uma ai se mea tutusa: o le igoa "Pre Safe".

Mercedes-Benz ESF 2019
Mai foliga fou uma o loʻo i ai i le ESF 2019, o le "Digital Light", o se faʻamatalaga malamalama e sili atu ma le lua miliona pixels, o le mea lea e foliga mai e sili ona latalata i le gaosiga, ma e tatau ona faʻaalia i le isi S-Class.

O le mea muamua o latou uma e faʻatatau i le puipuia o tamaiti. Filifilia Pre Safe Child, o lenei faiga o loʻo i ai se nofoa e mafai ona mataʻituina faʻailoga taua a le tagata o loʻo nofoia ma, pe a tupu se faʻalavelave, e le gata ina faʻapipiʻi le fusipaʻu nofoa, ae o loʻo i ai foi se faasologa o faiga puipuia o aʻafiaga i luga o le nofoa. .

Mercedes-Benz ESF 2019
Ole nofoa ile Pre Safe Child system e mafai ona mata'ituina fa'ailoga taua ole tamaititi.

O le Pre-Safe Curve, i le isi itu, o le taunuuga o se faʻafouga o le faiga o loʻo i ai nei o fusipaʻu nofoa (le Pre-Safe). Pre-Safe Curve e lapata'ia le aveta'avale pe afai e maualuga tele le saosaoa o lo'o aga'i atu i se pi'oga. Ina ia faia lenei mea, faʻapipiʻi le mamafa o le mamafa i luga o le fusipaʻu nofoa.

Mercedes-Benz ESF 2019
O le ESF 2019 o loʻo i ai se "robot" i le pito i lalo o le pito i tua o loʻo tauaveina le tafatolu i le mamao faʻatonutonu, e taofia ai le avetaavale mai le alu ese mai le taavale. E le gata i lea, e iai foi se tafatolu fesoasoani i luga o le taualuga.

O le mea mulimuli, o le Pre Safe Impulse Rear e fa'amoemoe e 'alofia (pe fa'aititia) mai tua. Ina ia faia lenei mea, Pre Safe Impulse Rear e mata'ituina ta'avale o lo'o sau mai tua. Afai e iloa ai se a'afiaga lata mai, e fa'agasolo i luma le ta'avale, 'alo'ese mai le feto'ai ma tu'u le taimi (po'o le mamao) i le ta'avale i tua e tu ai.

Mercedes-Benz ESF 2019
Tele tekinolosi ua uma ona pasia mai faʻataʻitaʻiga o le poloketi ESF i faʻataʻitaʻiga gaosiga.

E foliga mai, e pei o le taga ea nofoa nofoa pito i tua ma le otometi maualuga ave (faʻaalia i le ESF 2009), o tekinolosi o loʻo i ai i le ESF 2019 o le a oʻo atu i faʻataʻitaʻiga Mercedes-Benz i se taimi lata mai.

Faitau atili