Land Rover Discovery. O se SUV moni lea

Anonim

Le Land Rover Discovery, ioe, o se SUV! E le o se SUV maualuga mulivae faʻatasi ma ufiufi palasitika ma se foliga faʻafefe. E moni lava o se SUV i le uiga moni o le upu.

Land Rover e leʻi fatuina le ituaiga, ae na tuʻuina atu lona olaga atoa i taavale i fafo ma SUV. Ma i totonu o lena atulaulau, e toaitiiti o loʻo faʻaalia le uiga o se SUV sili atu nai lo le Discovery. O lona uiga, o se ta'avale aoga, e matua'i gafatia i fafo-auala, ae aunoa ma le ositaulagaina o le fa'amafanafanaga po'o le fa'aogaina mo le tele o fa'aoga "tagata lautele".

O le mea moni, i aso nei, o le manatu e sili atu ma sili atu i le faʻamafanafana, faʻapitoa ma e oʻo lava i le taugata, nai lo le faʻaogaina ma le ese o le auala. Ae aua ne'i fa'aseseina: E tumau pea le tomai o Discovery.

Land Rover Discovery Td6 HSE

Fou Land Rover Discovery. E fou i le a?

O loʻo i ai le tele o tala fou o le lima o augatupulaga o le faʻataʻitaʻiga faʻasolopito o le faʻailoga Peretania - o le augatupulaga muamua na faʻaalia i le tausaga mamao o le 1989. O tala fou autu o se alumini monocoque, o se faʻavae o le D7u faʻaaogaina i le Range Rover ma Range Rover Sport. ; mo le amataga o le Ingenium afi; ma, e le itiiti ifo, o lana mamanu fou - o foliga sili ona faʻalavelave i mea uma ...

O le suiga i le alumini monocoque - o le stringer chassis e mou atu mo mea uma - na mafai ai e le faʻataʻitaʻiga fou ona paʻu pe a ma le 400 kg pe a faʻatusatusa i lona muamua. E tele naua, ae e le avea ai le Land Rover Discovery ma se fufulu mamafa. O le fitu-seater 3.0 Td6, lea na matou faʻataʻitaʻiina, e latalata ile 2300 kg - ua uma ona aofia ai le avetaʻavale, ae le o le faitauina o le tele o filifiliga o loʻo i ai (e pei o le 2nd ma le 3rd laina nofoa ma 100% eletise gaugau).

Discovery, o oe lena?

O le mea e ofo ai, mo le toatele oi tatou, o le mamanu fou. O foliga saua o le mea muamua - laina sa'o ma luga mafolafola - e fetaui lelei ma lona faamoemoega, ma le fa'amalieina fa'atasi, ua suia i se sitaili sili atu ona mata'utia, faalava ma curvaceous. O le faʻataʻitaʻiga faʻapitoa o luga, tulimanu lapotopoto ma le faʻamamafaina o laina faʻalava e le mafai ona faʻatusatusa atili ma lona muamua.

O le fa'asinomaga fou, ua tu'ufa'atasia lelei i le gagana o lo'o i ai nei, e le mafai ona sili atu le finau pe a fa'aoga i le Discovery “institution”. O le taunuuga mulimuli e foliga mai e le lava, aemaise lava pe a latou taumafai e tuʻufaʻatasia, e ala i le malosi, elemene e masani ona faʻaalia ai - o le taualuga maualuga ma le asymmetrical tua. O elemene, e pei ona mafai ona vaʻaia, e le fetaui lelei ma le faʻalelei fou.

Land Rover Discovery Td6 HSE
Ua pi'opi'o. Startech ua uma ona ofoina atu se pusa e tuʻu ai le resitala i le ogatotonu.

O le taunuuga o loʻo vaʻaia. O le pito i tua o le Land Rover Discovery - ma ou te faamalie atu e fai atu lenei mea, Gerry McGovern, ou te talisapaia tele lau galuega - o se mala.

E le gata o le "faʻataʻitaʻiga" o le taualuga maualuga e foliga mai o se faaletonu nai lo le leaga, ae o le asymmetry o le siʻusiʻu e mafua ai se manatu sese tele - talu ai o le mata o le Morgan Aero 8 muamua e leʻi faʻaalia se mea faapena - ma o tulimanu lapotopoto latou te iu ina faatoilaloina le vaaiga o le lautele i tua, o lea i le tele o tulaga Discovery e foliga mai e vaapiapi tele ma umi.

E le o mea uma e leaga, faʻatasi ai ma le mamanu fou e faʻamaonia ai le aerodynamically lelei: o le Cx o le Discovery fou o loʻo i le va o le 0.33 ma le 0.35, sili atu nai lo le 0.40 o le muamua. Ose taua tele mo se taavale ma ona uiga faaletino.

Land Rover Discovery Td6 HSE

Ou te le faatoilaloina

Tu'u ese manatu fa'alelei, ina ua matou fe'a'ei i luga o le va'a - talitonu mai ia te a'u, e matua umi lava le ta'avale - e le'i mafai ona matou lagona lelei. E le gata o loʻo faʻatautaia se tasi o totonu sili ona valaʻaulia i totonu o le vaega, o loʻo faʻafeiloaʻi i matou i se tulaga maualuga o le avetaʻavale, i luga aʻe o isi SUV tetele e pei o le Audi Q7 - e foliga mai e pei o se Q5 pe a matou aveina Discovery.

Ma e ui lava o lau tusiupu o loʻo faʻaauau pea ona fiafia i faʻataʻitaʻiga "tamaʻi", o le avetaʻavaleina o lenei Discovery e sili atu ona faigofie le taliaina o finauga a i latou o loʻo finau mai o le tulaga sili ona lelei ma sili ona saogalemu e latalata i le "ao" - e ui lava o le sili ona sese .

Land Rover Discovery Td6 HSE

Ona o ona fua, o lona manatu pulea i luga o le isi vaega o feoaiga, o gafatia tatou te iloa o loʻo i ai ma e oʻo lava i le auala e vavaeeseina ai i tatou mai fafo, o le avetaʻavale Discovery tatou te lagona ai le le faʻaleagaina, toetoe lava a le mafai ona faatoilaloina.

Rhinoceros i se faleoloa Saina? E mamao ese mai ai

Ma afai o le aveina o se mea umi ma mamafa e pei o le Land Rover Discovery e mafai ona maua mai ai faʻataʻitaʻiga faʻatauvaʻa, e le mafai ona sili atu mai le mea moni. E fa'ate'ia le faigofie ona taulimaina - o fa'atonuga e mama ae le fa'atele, ma sa'o ma le faautauta. E o'o lava i le fa'amauina o lo'o i se tulaga lelei, e fa'afaigofie ai ona fa'atino faiga fa'atino - o masini ma mea pu'eata o lo'o i ai e fesoasoani fo'i.

Land Rover Discovery Td6 HSE

E le gata e faigofie ona ave taavale, ae o se mea e ofo ai le taulima lelei-e sili atu nai lo lona mamafa ma le ogatotonu o le kalave e fautua mai ai. Na iu ina ou maua aʻu i luga o auala vaapiapi, feʻaveaʻi i ni saoasaoa e leʻi mafaufauina, e aunoa ma ni faitioga o soo se ituaiga. Ioe, e ala i le faʻateleina o le saoasaoa, e aliali mai tapulaʻa, faʻatasi ai ma le pito i luma e tuʻuina muamua i se auala e sili ona iloa ma mafai ona pulea.

O le fa'amalologa o le ea e pulea lelei gaioiga o le tino - e ui lava e mafai ona e lagona le sili atu nai lo le lelei pe a taofi malosi. I se faapuupuuga, o ia o se estradista na fanau mai, e mamao mai le manu faʻalavelave faʻamoemoeina e mafai ona tatou faʻamoemoeina ona o ona fua.

O le su'esu'ega e tutusa lelei ma le auala

Faatasi ai ma se Discovery i le lima, e oʻo lava i se agasala le suʻesuʻeina o ona tomai faʻasolopito ma lauiloa i fafo atu o le auala. E moni o le uia o se auala, e masani ona faʻaaogaina e ATV, faʻatasi ai ma ni auala tifato, e le o se Ipu Kamela. Ae ua mafai ona maua se "sagisogi" o ona tomai.

Terrain Tali i le "papa i luga o le ala" mode, maualuga maualuga mai le eleele e mafai e le ea taofiga, 28.3 senitimita (21 cm i le tulaga masani), ma o iina na ou alu ai e taumafai e vaai pe o le itu limafoai o osofaiga, alu ese ma le ramp. - 34, 30 ma le 27.5 °, i le faasologa - na lava e aʻe ai i luga o le auala tifato ae pupuu. Filemu, e le o sina mataua o le afu - Ou te le iloa, e pei o le taimi tatou te le toe vaʻai ai i le tafailagi e ala i le tioata, o le popolega maualuga e masani ona siitia ...

Ae sa tatau ona faigofie. O le Discovery fou o lo'o fa'apipi'iina ma se meafaigaluega fa'atekonolosi moni mo fa'ata'ita'iga i fafo. Fa'aitiitiga, fa'aeseesega fa'aeletonika fa'aeletoroni, e aofia ai le Terrain Response 2, lea e fa'asilisiliina ai le tele o faiga fa'avae e tusa ai ma le ituaiga fanua (e mafai ona filifilia e ala i se fa'atonuga fa'asolo i totonu o le fa'amafanafanaga tutotonu). Ma e mafai foʻi ona tatou mataʻituina i luga o le ogatotonu o le lau mea o loʻo tupu i le taʻavale - uili, axle, eseesega - i le taimi o le malaga i fafo.

Land Rover Discovery Td6 HSE

le afi sa'o

Ma i luga ma fafo atu o le auala, o le afi na faʻamaonia i taimi uma o se paaga sili. Leai se faʻaititia - "la matou" Discovery na sau ma se V6 Diesel sili ona lelei ma lava, ma le 3000 cm3, mafai ona 258 hp ma 600 Nm.

Su'e ile 3.0 Td6

O le Land Rover Discovery faʻapipiʻiina ma le Ingenium 2.0 SD4 poloka, ma le 240 hp ma le 500 Nm, e tutusa lelei faʻatinoga, i luga o pepa, i le 3.0 Td6 suʻega. O le afi laʻititi ma le maualalo o faʻamuaga, faʻasaoina le 14 afe euros i luga o le faʻatau (tau faʻavae), ona o le IUC e matua maualalo lava - 252.47 € faʻasaga i le maualuga o le € 775.99 o le Td6 (2017 tau). E 115 kilokalama foʻi le mama, ma o le tele o le paʻu o loʻo aveese mai le pito i luma, faʻatasi ai ma faʻamanuiaga malosi e maua mai ai. Ioe, o latou uma o le Vasega 2.

Ose filifiliga sili ona lelei e taulima le 2.3 tone o le mamafa, fa'atasi ai ma le tele o tui o lo'o avanoa i le tofo o le vae taumatau, tuleia Discovery ma le naunautai agai i le tafailagi.

O lo'o fa'atasi ai ma le ZF e valu-saosaoa otometi fa'asalalau nei - Ou te le ta'ua lenei mea ma le fa'aletonu. E aunoa ma se masalosalo o se tasi o faʻasalalauga sili o tatou aso, faʻapipiʻiina le anoanoai o faʻataʻitaʻiga o ituaiga eseese, ma e pei o isi faʻaoga, iinei foi e fetaui lelei ma Discovery's V6.

3.0 V6? tatau ona faaalu

O le a le faigata ona mateina o le 7.2 l/100 km aloaia e le itiiti ifo ... faʻamoemoe - 11, 12 lita o le masani. I le alu ese-auala na fana i le sili atu i le 14 lita. E mafai ona alu i lalo ole 10, ae e tatau ona tatou togafitia ma le faʻaeteete le faʻavavevave ma aua neʻi oʻo i le taʻavale.

Sili atu le mafanafana totonu

Afai o fafo e finau, o totonu o se nofoaga manaia tele. O loʻo togafitia i matou i tulaga maualuga o avanoa ma faʻamafanafanaga, mea e sili ona lelei - laupapa moni ma mea uma, ma faʻapipiʻi lelei i totonu o le atoaga - ma le tele, e oʻo lava i le tele, avanoa e teu ai. E le atoatoa mea uma - o le amataga o Peretania e lagona i le lelei o le faʻataʻitaʻiga.

E mafai ona faalogoina nisi o leo o le parasite i luga o fola leaga ma se tasi o potu teu oloa, natia ma le atamai i tua o le tau, o nisi taimi e mumusu e tatala. E leai se mea mata'utia, ae o fa'amatalaga ia e tau le maua i aso nei i ta'avale e 1/4 le tau.

Land Rover Discovery Td6 HSE

Fa'ailoaina le tali atu o fanua.

E le'i lava e fa'ate'a ai le poto masani i le va'alele - fa'avevela uili ma nofoa, fa'aleo leo o le Meridian, o se pusaaisa tele i lalo o le fa'amau lima ma se taualuga fa'aata. O le faamoemoega faaleaiga o le matou iunite sa faaatoatoaina i le laina lona tolu o nofoa, ma aumaia ai le malosi aupito maualuga i le fitu.

E pei o se togafiti faataulaitu, e oo lava i le nofoa o le avetaavale, sa mafai ona gaugau uma nofoa, i le laina lona lua ma le tolu, ma se paʻi faigofie o se faamau i luga o le lau ogatotonu. Ma e mafai ona matou toe faʻafoʻi i latou i le auala lava e tasi, e ui lava e le toe foʻi le ulu i lo latou tulaga muamua. I le laina lona tolu, o le avanoa sa sili atu nai lo le talafeagai, e pei o le avanoa, e ese mai le tele o talosaga e fai mai e fitu nofoa.

O le ogalaau e faʻaititia teisi i le laina lona tolu o nofoa, ae a gaugau i lalo, e mafai ona e ave mea uma, pe toetoe lava o mea uma - mo tagata fiafia i le feoai, poʻo le IKEA heists, o le Discovery e atoatoa, ma sili atu le manaia nai lo le Ford Transit.

Land Rover Discovery Td6 HSE

Laina lona lua fa'atasi ai ma fa'atonuga o le tau

O le mauaina po'o se fale, o le fesili lena

Ua uma ona tatou iloa mai le amataga, ona o le taavale, ae sili atu i mea uma, ona o le afi i tua atu, e le o se taavale taugofie. O le tau faʻavae o le Land Rover Discovery 3.0 Td6 HSE e fitu nofoa e amata i le 100,000 euros ma sina suiga - o se faʻamatalaga, i Sepania, i le isi itu, e amata ile 78,000 euros. Ae o la matou HSE na sau ma le tele o pusa e filifili ai (silasila i le lisi).

O le teu faafaigaluega i totonu o se fale atonu e sili atu ona aoga, ae pei ona fai mai, e le mo i latou e mananaʻo, ae mo i latou e mafai. Ma faatasi ai ma Discovery, e mafai ona tatou tuufaatasia pisinisi ma le fiafia, ma aumai i le fale i tua, aua e mafai ona tosoina le 3500 kilokalama - e na o se SUV moni e mafai.

O le mea lea, e ui lava i le tau, Discovery e iu lava ina faʻapotopotoina se seti o uiga e faigata ona maua i le vaega.

Land Rover Discovery Td6 HSE
O se SUV moni, ae o le pito i tua ...

Faitau atili