Na alu le McLaren 720S i le Nürburgring ma… e le'i talepeina ni faamaumauga

Anonim

o le McLaren 720S ose taavale saoasaoa e leai se tasi e masalosalo. Se'i va'ai i lana fa'amaumauga i le tele o tuuga toso e iloa ai, a itiiti mai i se laina sa'o, e leai se fa'aletonu o le fa'atinoga. Ae fa'afefea McLaren i se ta'amilosaga e pei o le Nürburgring?

Ina ia taliina lena fesili, na ave e le German Sport Auto magazine le McLaren 720S ma ave i le "green hell". Ma afai e moni e leʻi toe foʻi mai le faʻataʻitaʻiga a Woking mai Siamani ma se faʻamaumauga, e moni foi o le 7min 08.34s ausia e le o se mea e maasiasi ai - o le taimi nei o le faʻataʻitaʻiga lona ono-sili ona saoasaoa i luga o le matagaluega.

O se taimi e mafai ona tatou mafaufau i ai e sili ona lelei, aemaise lava pe a tatou faʻamaonia o le 720S na faʻapipiʻiina i le Pirelli P Zero Corsa, ma se galuega e sili atu le mamao nai lo semi-slicks na faʻaaogaina e nisi o faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi.

McLaren 720S
O le V8 lea e aumaia ai le taavale taʻavale a Peretania i le ola.

e le o vaivai le mana

Ina ia faʻaola le McLaren 720S matou te maua ai le 4.0 L V8 e maua ai le 720 hp ma le 770 Nm o le malosi. Faatasi ai ma fuainumera e pei o nei, e le o se mea e ofo ai o le faʻataʻitaʻiga a Peretania e mafai ona oʻo i le 0 i le 100 km / h i le naʻo le 2.9s ma e oʻo atu i le saoasaoa maualuga o le 341 km / h.

Fa'asoa i la matou Youtube channel

E ui o le taimi na ausia e mafai ona sili atu ona lelei i laʻasaga uma, e maua e se tasi le lagona o le McLaren 720S e tele atu mea e tuʻuina atu. Masalo o se isi seti o paʻu, semanu ou te ausia se taimi sili atu - pe o lea seʻi o tatou faʻatali mo le LT version ...

I soʻo se tulaga, o suʻega na faia e Sport Auto e masani lava o se faʻataʻitaʻiga sili atu ona saʻo o le gafatia o le faʻatinoga o se taavale i luga o le Nürburgring: leai ni avetaavale mai ituaiga ma taʻavale masani (leai ni masalosaloga o le faʻaleagaina i soo se auala).

Leitioa o taimi na ausia e masani lava i lalo ole faʻasalalauga e faʻailoga. Vaʻai i le faʻataʻitaʻiga o le Porsche 911 GT2 RS: 6min58.28s e Sport Auto faasaga i le 6min 47.25s ausia e Porsche.

Faitau atili