"Toe tauimasui" Diesel? Audi SQ5 TDI fa'aalia ma le fa'aogaina o le faiga fa'afefiloi

Anonim

O faʻatauga afi afi afi i Europa o loʻo faʻaauau pea ona pa'ū, peitaʻi, e leʻi fiu Audi i lenei ituaiga afi. Faamaonia o le Audi SQ5 TDI , o se faʻataʻitaʻiga o le a ave e le faʻailoga mama i le Geneva Motor Show.

E pei o le augatupulaga muamua, i lalo o le pulou o le SQ5 TDI matou te maua ai se afi 3.0 V6. Ae ui i lea, e ese mai i le mea na tupu i le augatupulaga muamua, o lenei afi o loʻo fesoʻotaʻi nei ma se faiga faʻafefete vaivai na maua mai le SQ7 TDI, faʻaaloaloga a le eletise eletise 48 V.

O le SQ5 TDI's mild-hybrid system lea e mafai ai ona fa'aogaina se compressor eletise - ua le toe feso'ota'i i le crankshaft o le afi afi. O lenei compressor e faʻamalosia e se afi eletise 7 kW (faʻamalosia e le 48 V eletise eletise) ma faʻamoemoe e faʻaitiitia le turbo lag, e mafai ona maua ai le mamafa o le 1.4 pa.

Audi SQ5 TDI

Audi SQ5 TDI numera

Le V6 e fa'amoemoe iai le SQ5 TDI e tuʻuina atu le aofaʻi o le 347 hp ma le 700 Nm mataʻina o le malosi . O le valu-saosaoa Tiptronic transmission otometi e fesoʻotaʻi ma lenei afi, lea e tuʻuina atu le 347 hp o le mana i uili e fa e ala i le quattro system.

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

Audi SQ5 TDI

Faʻapipiʻiina i se eseesega taʻaloga, o le Audi SQ5 TDI e masani ona tufatufaina atu le mana i se fua faatatau 40:60 i le va o le pito i luma ma tua.

I tulaga o faʻatinoga, o le SQ5 TDI e mafai ona tuʻuina atu mai le 0 i le 100 km/h ile na'o le 5.1s , e oʻo atu i le maualuga o le saoasaoa o le 250 km / h (faʻatapulaʻaina eletise). Faʻafetai foʻi i le faiga faʻafefete, Audi faʻasalalau le faʻaaogaina o suauu i le va o le 6.6 ma le 6.8 l / 100 km ma le CO2 emisi i le va o le 172 ma le 177 g / km (NEDC2).

Aesthetically, o le eseesega i le va o le SQ5 TDI ma le isi vaega o le Q5 e faautauta, faʻamaonia le 20 "uili (e mafai ona latou 21" o se filifiliga), o le bumpers faapitoa, le grille ma le diffuser pito i tua. I totonu, matou te maua nofoa i Alcantara ma paʻu, se uili paʻu-ufiufi ma le tele o faʻamatalaga alumini.

Audi SQ5 TDI

O le Audi SQ5 TDI fou e fa'aalia nofoa ta'aloga i Alcantara ma pa'u, u'amea u'amea ma foe sifi uili foeuli alumini.

Faamoemoe e taunuu i le taumafanafana , pe a oʻo i le maketi o le SQ5 TDI atonu o le a naʻo le pau lea o le taʻaloga taʻaloga o le Q5 o loʻo maua (le penisini SQ5 na vaʻaia faʻatauga faʻagata i le tausaga talu ai, e leʻi iloa poʻo afea pe toe foʻi mai). Mo le taimi nei, e le o iloa le tau o le SUV Siamani mo Potukale.

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

Faitau atili