Skoda Kodiaq RS ua taunuu i Potukale ma ua uma ona i ai se tau

Anonim

Tuuina atu i tagata lautele i le Paris Salon, le Skoda Kodiaq RS ua taunuu nei i le maketi Potukale ma le pito sili ona saoasaoa SUV faamaumauga i luga o le Nürburgring e fai ma pepa asiasi.

Na'o le ta'aloga o SUV a Skoda na ave 9min 29.84s e taamilo i le taamilosaga ma le pailate Sabine Schmitz i le pulega.

Fa'aauupegaina i le masini diesel sili ona malosi i le talafaasolopito o Skoda, o le Kodiaq RS fou o le SUV muamua lea o le Czech brand e maua ai le fa'apuupuuga e tutusa ma le tele o fa'atinoga.

Skoda Kodiaq RS

Le pito i fafo o le Skoda Kodiaq RS

I fafo, o le Skoda Kodiaq RS o loʻo i ai ni faʻamatalaga e mafai ai ona e iloa o lenei Kodiaq e le tutusa ma isi.

Fa'asoa i la matou Youtube channel

O le mea lea, matou te maua ai le 20″ Xtreme uili, tele faʻamatalaga i le uliuli (i luga o le grille, i luga o faʻamalama faʻamalama ma luga o faʻata) ma le pito i tua, e lua tailpipes ma se faʻaaliga e faʻalautele ai le lautele atoa o le taavale e tu i fafo.

Skoda Kodiaq RS

O le Kodiaq RS na maua le 20" uili, o le pito sili ona tele na faʻapipiʻiina i se Skoda

I totonu ole Skoda Kodiaq RS

I totonu o le Skoda Kodiaq RS, o eseesega o loʻo faʻaauau pea ona latou lagona. I totonu o le fale Kodiaq RS le o le pito sili ona taua e alu i le Virtual Cockpit fa'atasi ai ma fa'auma alava kaponi o mea faigaluega masani. O le Czech SUV e iai fo'i nofoa ta'aloga fa'atasi ai ma le ulu fa'apipi'i fa'apipi'i i le Alcantara ma le pa'u.

O le Skoda Kodiaq RS o lo'o fa'apipi'iina fo'i ma se uili ta'aloga, ufi u'amea u'amea u'amea ma o le meafaifa'aili o lo'o iai le foliga o le carbon fiber. O le Kodiaq RS foi o le Skoda muamua lea e ofoina atu le Dynamic Sound Boost system lea e faʻaogaina ai faʻamatalaga faʻaeletoroni a le taʻavale ma fesuiaʻi ma faʻamalosia le leo o le afi e faʻatatau i le faʻaogaina o le taʻavale.

Skoda Kodiaq RS
O fa'amatalaga ta'aloga e aliali mai i totonu o le fale.

O le Skoda Kodiaq RS e mafai, pei o le isi Kodiaq, e fitu nofoa, fa'atasi ai ma le gafatia o atopa'u e fesuia'i i le va o le 230 l ma le fitu nofoa fa'ae'e ma le 715 l pe a na o le lima nofoa.

Skoda Kodiaq RS

O le Skoda Kodiaq e faʻapipiʻiina e pei o faʻataʻitaʻiga ma le Virtual Cockpit.

Ole numera ole Skoda Kodiaq RS

Fa'aola i le SUV muamua a Skoda o lo'o fa'amauina le RS code o se afi fa'ato'a fa-silinder 2.0 TDI twin-turbo lea e maua ai le 240 hp ma le 500 Nm o le malosi. Fa'afetai i nei fuainumera o le afi tiso sili ona malosi na fa'apipi'iina i totonu ole Skoda.

Skoda Kodiaq RS
O le Kodiaq RS o lo'o i ai le masini tiso 2.0 l twin-turbo e maua ai le 240 hp.

I tulaga o le faʻatinoga, o le Skoda Kodiaq RS e alu mai le 0 i le 100 km / h i le 7s ma oʻo atu i le maualuga o le saoasaoa o le 220 km / h. O lo'o fa'apipi'iina fo'i i uili uma, fitu-saosaoa lua-clutch gearbox, dynamic chassis control (Dynamic Chassis Control (DCC)) ma le fa'asolosolo alualu i luma.

Ae mo le tau, o le Skoda Kodiaq RS o le a ofoina atu i luga o le maketi a le atunuʻu mai le 67 457 euros.

Faitau atili