Na matou fa'ata'ita'iina le Peugeot 508 2.0 BlueHDI: o se fa'atauga fa'aFalani?

Anonim

Fa'atuina i le tausaga talu ai, sa faigata ona Peugeot 508 ia sili atu ona ese mai le tupulaga ua mavae. Mai le faʻamalosia o le ofo faʻatekonolosi i le faʻaleleia atili o le tulaga o le fausiaina, e ui atu i se uiga faʻamalosi ma taʻaloga, o le pito i luga fou o le laina mai Gallic e le natia lona faʻamoemoe: tu i luga o tupe totogi Siamani.

Ae tasi le mea e manaʻo e faʻafeiloaʻi ma Siamani, o le isi e mafai ona faia. Ma o le mea moni, pe a ma le vaiaso i le uili o le Peugeot 508 2.0 BlueHDI fou, e tatau ona tatou taʻutino atu o le pito i luga fou o le faʻailoga Farani e mafai lava ona feagai ma talosaga a Siamani e aunoa ma ni faʻalavelave tetele.

Aesthetically (ma o lenei suʻesuʻega e fai si faʻatatau) e le faigata ona iloa o le 508 fou o loʻo i ai le i ai o lona muamua e mafai ona moemiti i ai. O le faʻamaoniga o lenei mea o le gauai atu lea i soʻo se mea e alu i ai, e faʻamaonia ai, a itiiti ifo i le mataupu vaaia, o le Peugeot fou pito i luga o le laina o loʻo i luga o le ala saʻo.

Peugeot 508
O se mea na lelei ona fai e Peugeot i le mamanuina o le augatupulaga fou o le 508 e pei ona masani ona matou vaaia tagata toeitiiti lava malo ua pe a latou vaaia ua pasi (ma pueina ata).

I totonu o le Peugeot 508

Se'i vagana ai palasitika malo i luga o meafaifaaili, o le 508 e fa'aogaina mea vaivai e manaia tele e le gata i le pa'i ae fa'apea fo'i i mata (pei o le piano palasitika uliuli o lo'o fa'aaogaina i totonu o le fa'amafanafanaga tutotonu). E tusa ai ma le mamanu, Peugeot o loʻo faʻatumauina lona taulaʻi i le i-Cockpit ma le faʻamamafa i luga o le uili laʻititi ma le maualuga o le tulaga o le mea faigaluega.

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

Peugeot 508

E ui lava, i loʻu manatu, o le i-Cockpit o loʻo galue faʻalelei, e le mafai ona taʻua tutusa i faaupuga ergonomic. Na umi se taimi matou te iloa ai po o fea le mea ma pe faʻafefea ona faʻaogaina uma faʻamatalaga faʻamatalaga.

I le tulaga o le nofoia, o le 508 e iai le avanoa e ave ai tagata matutua e toafa i le mafanafana. Ina ia fesoasoani e faʻateleina le mafanafana, o lenei iunite e iai foʻi filifiliga e pei o le Electric & Massage Pack lea e ofoina atu ituaiga massage e lima i nofoa pito i luma poʻo le eletise panoramic sunroof.

Peugeot 508

E ui lava e le o se faasinomaga (487 l) o le ogalaau e lava mo le tele o tulaga.

I le uili o le Peugeot 508

O le taimi lava e nofo ai i le uili o le 508, o le mea e sili ona taua e alu i le mafanafana o nofoa ma i le fua ma le mamanu o le uili e ofoina atu se uu lelei, aemaise lava i se taʻavale taʻaloga.

Peugeot 508
I le tulaga o le vaʻaia, o le 508's aesthetic iu lava ina pasia le pili, ma matou te faʻafetai mo le i ai o mea pueata, masini ma, i le tulaga o le iunite faʻataʻitaʻiina o le Full Park Assist system, lea e paka ai le 508 na o ia.

Faʻavae i luga o le EMP2 platform - o le mea lava e tasi na matou mauaina i luga o le 308, 3008 ma le 5008 - o le 508 na matou maua le avanoa e faʻataʻitaʻi ai sa i ai ni faʻagata faʻafefete ma se fuafuaga o tafatolu o loʻo i luga ole axle pito i tua, o mea uma e faʻamautinoa ai se maliega lelei i le va o le mafanafana ma lelei. , o se mea e mafai ona ia faia ma le ofoofogia.

E fa auala aveta'avale o lo'o avanoa fo'i, e lua o lo'o tu mai: Eco ma Ta'aloga. O le mea muamua e mo i latou e fia feosofi i luga o le auala e aunoa ma se faanatinati.

Ae peita'i, ile ta'aloga ta'aloga, e fa'amausali le fa'agata (pei o le fo'i) ma fa'aleleia atili le tali a le afi ma le leo, ma fa'aalia ai e le 508 se mea e sili atu le malosi ma malie i luga o auala fe'avea'i.

Peugeot 508

I luga o le alatele, o le pisinisi e pei ona masani ai mo se taavale i lenei vaega ma le faʻamamafa i le mautu, faʻamafanafanaga ma le faʻalelei lelei. O le taumafaina, i le isi itu, o lo'o tumau pea ile 6.5 l/100 km.

Peugeot 508
Fa'atasi ai ma le Ta'aloga ua filifilia, e lima mea e tupu: o le fa'amalologa e sili atu ona mautu, o le 2.0 BlueHDi e maua ai se ga'o fou, o le tali atu a le afi e vave tele, o le fa'atonuga e mamafa ma amata ona fa'amanuiaina le pusa o le ta'avale.

O le mea moni, o le taumafaina o se tasi lea o le malosi o le 160 hp 508 2.0 BlueHDi, e oo lava i le oomiina o le malosi uma e ofoina atu e le afi, e leʻi tulaʻi i luga ole 7.5 l/100km.

Pe sa'o le ta'avale mo a'u?

Fai mai Peugeot o le 508 o loʻo faʻatulagaina o ia lava o le sili o tagata lautele ae le o se totogi, ma e le sese. Pe o lena e ui lava e le o se tupe faʻaalu 508 e itiiti lava se mea e manatu i ai.

Fa'asoa i la matou Youtube channel

Mo i latou o loʻo suʻeina se tagata o le aiga ma e le manaʻo e faia le faʻatau masani (se faʻataʻitaʻiga Siamani) atonu o le 508 e mafai ona avea ma faʻataʻitaʻiga lelei. Fa'atekonolosi fa'atupuina, e mana'omia lava le fa'amasani e a'oa'o ai fa'aoga uma au gadgets.

I lenei faʻamatalaga faapitoa, o le 508 e le gata o loʻo i ai le tele o le mana ae o loʻo pulea foi le tamaoaiga, e toetoe lava a e manaʻo e toe fai malaga umi i Farani na masani ona faia e ou tuaa i taumafanafana uma, ae o iinei, ma le mautinoa, matou te alu. sili atu le vave ma sili atu ona faʻalelei.

Faitau atili