Amata malulu. Puma faasaga ia Puma. E mafai ona tasi le manumalo

Anonim

O se tasi o SUVs vevela sili ona manaia o le taimi nei, o le Ford Puma ST Sa ia feagai talu ai nei ma se luitau uiga ese: o se tuuga e faasaga i se vaega laiti (1:10 fua) o ia lava.

O lea la, i le tulimanu lanu meamata o loʻo i ai le Ford Puma ST ma lona 1.5 l tolu-silinder turbo, 200 hp ma le 320 Nm. I le ... isi tulimanu lanu meamata, o loʻo ia i matou le Ford Puma ... RC, lona faʻaogaina mamao, faʻapipiʻiina i o se afi eletise ma 402 W lea e mafai ai ona oʻo atu i lona 80 km / h le saoasaoa maualuga i na o 3s.

Sa faigofie le luitau. E ui o le Puma ST e tatau ona faʻamaeʻa le tasi vae o le Brands Hatch Indy Circuit (1.9 km le umi), o lona "mini-me" e tatau ona faʻamaeʻaina ni taamilosaga se tolu o se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa o le matagaluega lava e tasi (220 m).

Ford Puma ST

E foliga mai e le fetaui? A uma loa ona e faia lau numera, e tatau ona tutusa uma le taimi—pe tusa o le minute—e ausia ai le la sini. O ai o le Pumas na manumalo?

O le aveina o le Puma ST tele-tele o le ave ta'avale solo Louise Cook ae o le Ford Puma RC e pulea mamao e le aveta'avale ma siamupini i lenei ta'aloga, Lee Martin.

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e mitiina lau kofe pe maua le lototele e amata ai le aso, fa'aauau pea le tafaoga faamasani ma mea moni malie, tala faasolopito ma vitio talafeagai mai le lalolagi o taavale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili