O le a fa'atau atu e Porsche Taycan le 911? O mea uma e faʻaalia ai ioe

Anonim

O le Porsche Taycan ua leva ona faʻatali, o le 100% muamua faʻataʻitaʻiga eletise i le talafaasolopito o le Stuttgart brand, o le a faʻaalia i le Frankfurt Motor Show ma pe a iai se mea e tasi na mafai e le tagata tauva o le Tesla Model S ona fai. o lo'o pu'eina le fiafia o au tagata fa'atau.

E tusa ai ma le Automotive News, o le taimi nei ua uma ona faia 30,000 Taycan tusi muamua , tuʻuina atu, ina ua maeʻa faʻamatalaga muamua a Porsche o loʻo faʻaalia ai se gaosiga faʻaletausaga o le 20 afe iunite, ona o le maualuga o le manaʻoga, o le faʻailoga ua uma ona toe iloiloina lena numera, e foliga mai, e faaluaina, o lona uiga, 40 afe iunite / tausaga.

O tagata fa'atau ta'ito'atasi e mana'o e tusi le Taycan e tatau ona faia se tupe teu e 2500 euros, ona toesea lea mai le tau mulimuli. O le mea e malie ai, o Porsche ua uma ona i ai le tele o fa'aagaga mo le Taycan e pei ona valoia e Volkswagen mo le ID.3 1ST.

Porsche Taycan
O le fa'aaliga mulimuli fa'alaua'itele a Taycan sa i le Goodwood Festival of Speed.

Faatasi ai ma le 911 i le koluse?

Afai e faʻamaonia faʻamatalaga a Porsche e uiga i le manaʻoga mo le Taycan, e mafai lava ona faʻatau atu le tele o iunite i le tausaga nai lo le 911 faʻamaonia. o le 911 na faʻatau atu i le 2018.

Fa'asoa i la matou nusipepa

I le taimi lava e tasi, o le Taycan na faʻataʻitaʻiina e nisi o igoa taʻutaʻua i le lalolagi taʻavale. O se tasi oi latou o Mark Webber, o le na maua le avanoa e faʻatautaia ai se kopi (matua) faʻafefeteina i le Goodwood Festival of Speed.

O le isi o Mate Rimac, na faavaeina le Rimac Automobili, lea e 10% e umia e Porsche. I se faʻasalalauga faʻasoa i luga ole itulau LinkedIn a Croatian brand, na taʻua ai e Mate Rimac na fiafia o ia i le taʻavale, e oʻo lava i le manatu o se filifiliga e mafaufau ai mo le faʻaaogaina e le tagata lava ia.

Faitau atili