O le Suzuki Jimny lea na mana'o e avea ma Jeep Grand Wagoneer

Anonim

O iinei, ua uma ona matou faʻafeiloaia oe i le tele o suiga o le fou Suzuki Jimmy ua taula'i. Mai i le "Defender" Jimny i le "G-Class" Jimny, ua uma ona tatou vaʻai i se vaega o mea uma. O le mea atonu e te leʻi iloa o le faʻalavelave mo le liliu o Jimny i isi taavale e le fou, ma o le tasi lea. Jimny "Grand Wagoneer" o le faamaoniga.

Na faʻatau muamua i Iapani, o lenei faʻataʻitaʻiga 1991 o le lona lua o augatupulaga o le Jimny (e tatau ona e iloa o Samurai iinei), e tusa ma le 25,000 kilomita ma na faʻaulufale mai i le Iunaite Setete i le 2018. Ae ui i lea, talu ai nei na faʻatau atu mo le $ 6900 (e tusa ma le 6152 euros) i luga o le upega tafaʻilagi a le Bring a Trailer.

O le mea e sili ona manaia e uiga i lenei Jimny o le mea moni na filifili se tasi e liliu i se mini-Jeep Grand Wagoneer - o se igoa iloga i luga o le Jeep lea, e ese lava, ua faamoemoe e toe foi atu i le faʻailoga a Amerika i ni nai tausaga.

E pei o le uluai Grand Wagoneer (silasila i le ata i le faaiuga o le tusiga), o lenei Jimny na faʻaaogaina i laupapa faʻataʻitaʻi, chrome bumpers ma faʻata ma se meaʻai, faʻapea foʻi ma chrome, ua mamanuina e pei o le mea na faʻaaogaina e le Jeep (E le o Grand Wagoneers uma na maua. o le mea masani e fitu-bar grill).

Suzuki Jimmy
Ina ia tuʻuina atu ia Jimny se vaʻaiga latalata i le Jeep Grand Wagoneer, na faʻaogaina e le tagata muamua le faʻaogaina laupapa faʻataʻitaʻi.

Se tamai afi mo se sipi laitiiti

Talu ai o se lomiga na faʻatau muamua i Iapani (kei car), o lenei Jimny (poʻo Samurai, e te manaʻo ai) e laʻititi lava nai lo le faʻatau atu iinei. O le leai o ni fa'alava fa'afa'ailoga uili e fesoasoani i lenei mea, lea e foliga mai e sili atu le vaapiapi.

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

Suzuki Jimmy

A uma ona vali, e foliga mai o loʻo lelei totonu.

I luga o le fale fou faatoa valiina (ioe, fai mai le tagata faʻatau na ia valiina le dashboard ma faitotoʻa panels), o le pito sili ona mataʻina o le faʻailoga "Turbo" i luga o le uili. O loʻo i ai le mea lea e faʻamanatu mai ia i matou i lalo o le pulou o loʻo i ai se tamai afi turbo 660 cm3 (e pei ona masani ai i taavale kei), lea e fesoʻotaʻi ma le lima-saosaoa gearbox manual.

Sipi Grand Wagoneer

Le Jeep Grand Wagoneer…

Faitau atili