Alpina B7 fa'afouina ia lava ma maua le XXL grille mai le BMW 7 Series

Anonim

O le faʻafouina o le BMW 7 Series ua aumaia ai i matou i le tele o mea, lua e tulaga ese: muamua o le grille tele. O le lona lua o le faʻamaoniga lea, e foliga mai, o loʻo tumau pea le tuuto o le BMW i le le faʻalauiloaina o se M7. Ae peitai, afai mo le muamua e foliga mai e leai se fofo, mo le lona lua o loo i ai, ma e alu i le igoa o Alpine B7.

Faʻavaeina i luga o le faʻavae o le Series 7, o le Alpina B7 faʻatasi ma finauga e fesoʻotaʻi ma le faʻafouina o le pito i luga o le laina o le Bavarian brand, i le tulaga faʻatekonolosi, faʻatasi ai ma le faʻaaogaina o le lomiga lata mai o le BMW Touch Command mo le tagata i tua (version 7.0), e pei o le faʻamaeʻaina ma le teuteuga i totonu, sili atu le malosi ma le faʻatinoga.

Aesthetically, o suiga e matua faʻaeteete, faʻaputuina, sili atu i mea uma, e ala i uili Alpine faʻapitoa (i tua atu o taofi tetele o loʻo "natia") ma le manava. O le tele o talanoa e uiga i grille e tumau tutusa ma le mea o loʻo maua ile BMW 7 Series.

Alpine B7

O le fa'aleleia o masini o le peti lea

Afai e foliga tutusa le Alpina B7 e tutusa lelei ma le BMW 7 Series, i lalo o le pulou, e le mafai ona fai atu. O le mea lea, o le 4.4 l twin-turbo V8 na faʻaaogaina e le BMW 750i xDrive na vaʻaia le maualuga o le mana mai le 530 hp i le sili atu ona faʻaalia 608 hp. ma faʻatupulaʻia le faʻamalosi, alu mai le 750 Nm i le 800 Nm.

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

E le gata i lea, o tweaks i le masini masini masini faʻafanua tulaga faʻatagaina torque e oʻo atu i le 2000 rpm (i le B7 muamua na oʻo i le 3000 rpm). I le tulaga o le felauaiga, o loʻo faʻaauau pea ona tuʻuina atu le malosi i uili uma e fa e ala i se pusa otometi e valu-saosaoa, ae o lea ua faʻamalosia ma ua vaʻaia ai suiga o le masini ua vave.

Alpine B7

Ae mo le taofiga, e pa'ū 15 mm i luga ole 225 km / h (poʻo le paʻi o se faamau). O nei suiga uma na matou taʻua e mafai ai e le Alpina B7 ona faʻavave mai le 0 i le 100 km / h i le naʻo le 3.6s ma oʻo atu i le saoasaoa maualuga o le 330 km / h.

Faitau atili