Amata malulu. Golf R e faasaga i Boxster ma Mégane RS Trophy. O le fea e sili ona vave?

Anonim

O se tasi lea o fesili e masani ona talanoaina i le lalolagi ta'avale: o le fea e sili atu, o le pito i luma, tua po'o le ta'avale uma? Ina ia foia lenei "talanoaga" i se taimi e tasi, o le au a Carwow na tuu o latou lima e galulue ma filifili e faia se tuuga toso e aveese uma masalosaloga.

I se tuuga e mafai ona tatou taʻua o le "duel of tractions", o le tiute e fai ma sui o le taʻavale uili pito i luma na pa'ū i le Renault Mégane RS Trophy ma lona 1.8 l 300 hp fa-silinder turbo ma manual gearbox. O le sui o loʻo i ai le taʻavale i tua o le Porsche 718 Boxster GTS, lea na faʻaalia i le tuuga ma le 2.5 l flat fa ma le 366 hp, faʻasalalau otometi ma le faʻalauiloaina o le pule.

O le "faʻaaloalo" o le faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga faʻataʻavalevale na pa'ū i le Volkswagen Golf R, lea e faʻaaogaina ai le 2.0 l fa-cylinder turbo ma tutusa le 300 hp e pei o le Mégane RS Trophy ae ua faʻapipiʻiina i se pusa otometi ma faʻatautaia le faʻatautaia.

I le vaʻaia o faʻasalalauga otometi ma faʻalauiloa faʻatonuga o loʻo faʻalagolago i ai le talosaga a Siamani (ma le malosi sili atu o le Porsche), o le Mégane RS Trophy e tali atu i le mamafa maualalo o le tolu (naʻo le 1494 kg). Ae pe lava ea? Matou te tuʻuina atu ia te oe le vitio mo oe e te iloa.

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili