NOFOA. O le Eletise Offensive e 6 fou fa'apipi'i eletise ma hybrids i le 2021

Anonim

Ina ua uma ona faʻaalia el-Born ma Minimó i masina talu ai nei, ua fa'amaonia nei o fa'ata'ita'iga e lua na fa'aalia ua na'o se vaega o le fuafuaga fa'ale-eletise a le SEAT.

E faamaonia ai o le faasilasilaga lea ua faia i le aso e NOFOA e oo atu i le 2021 i le va o lenei ma le CUPRA ono fa'ata'ita'iga fou o le a fa'alauiloa, e aofia ai le eletise ma plug-in hybrids . O faʻataʻitaʻiga o lenei mea leaga o le a avea ma eletise eletise o le Mii ma le el-Born (o le ituaiga muamua 100% faʻataʻitaʻiga eletise), sosoo ai ma le plug-in hybrid versions o le Tarraco ma le tupulaga fou o le Leon.

I le itu o le CUPRA, o le a matou vaʻai i se faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻapipiʻi o Formentor (lea na faʻamaonia lona gaosiga mo le fale gaosi Martorell) ma CUPRA Leon.

SEAT eletise

Tulaga fou ile ala

I le faaopoopo atu i le ono faʻataʻitaʻiga fou, SEAT o le a atiina ae, mo le taimi muamua, se tulaga fou i le galulue faatasi ma Volkswagen . E tatau ona avea ma se laʻititi laʻititi o le Volkswagen Group platform e faʻatatau i faʻataʻitaʻiga eletise, le MEB, ma e faʻamoemoe e taunuu i le 2023.

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

SEAT Minimo

E tusa ai ma le SEAT, o le fausaga fou e tatau ona tusa ma le 4 mita le umi, o le a faʻaaogaina e le tele o faʻailoga ma o lona sini autu. faʻatagaina le atinaʻeina o taʻavale eletise taugofie ma se tau ulufale i lalo ole 20 afe euros.

O le mamanu fa'avae mo ta'avale eletise laiti o se la'asaga tele lea i le ausiaina o le fa'atauga tau eletise. SEAT o le a faia le taʻavale eletise muamua na faʻatulagaina faʻapitoa mo femalagaaiga i le taulaga o se mea moni.

Herbert Diess, Pule Sili o le Volkswagen Group

2018 o se tausaga o faamaumauga

I le faaopoopo atu i le tuʻuina atu o lana taʻiala eletise (lea e aofia ai le micromobility strategy lea o le SEAT eXS o se faʻataʻitaʻiga), na faʻaalia foi e le SEAT taunuuga mo le 2018, faʻamaonia le taimi lelei o loʻo alu ai le faʻailoga Sipaniolo.

SEAT i le taimi nei o loʻo i ai se matafaioi manino i le Volkswagen Group ma, faʻafetai i taunuʻuga na maua, ua matou faʻatoʻilaloina le taʻavale eletise fou.

Luca de Meo, Pule Sili o SEAT

Faatasi ai ma se fa'amaumauga o tupe mama, pe a uma lafoga, o toetoe lava 300 miliona euros (sili atu saʻo 294 miliona Euro, 4.6% sili atu pe a faʻatusatusa i le 2017) ma se faʻatauga latalata ile 10 piliona euros, o le maualuga i lona talafaasolopito, SEAT foi na taia ana faʻamaumauga faʻatau, tuʻuina atu. 517 600 iunite i le 2018 (10.5% sili atu nai lo le 2017).

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

Faitau atili