Mazda CX-30 i luga o le vitio. Faʻafesoʻotaʻi muamua ma le SUV Iapani fou

Anonim

Na matou feiloai ia te ia mo le taimi muamua, ola ma lanu, i le Geneva Motor Show ia Mati. Na maofa i matou i le igoa - CX-30 nai lo le CX-4, e pei ona faʻatonuina e le mafaufau - ae leai se masalosalo e uiga i le taua o le fou. Mazda CX-30 i le faufale Iapani.

O le Mazda CX-30 fou ua fa'aalia, lelei, o le SUV version o le Mazda3 fou.

"Uluina" i le va o le CX-3 ma le CX-5, ma le manatu o le Mazda3 i le mea e nofo ai i tua, o le CX-30 e "saʻo"; o se tali sili atu ona lelei i manaʻoga o le aiga - sili atu le faʻapipiʻi nai lo le CX-5, faʻatasi ai ma le tele o avanoa avanoa nai lo le Mazda3 (e le o se faʻailoga i le vaega).

Mazda CX-30

E pei ona faʻaalia e Diogo ia i matou, ma e pei ona masani ai i le faʻailoga, o le CX-30 fou e faʻatau tele i luga o sitaili - o se faʻafefiloi paleni o elemene paʻepaʻe, faʻamaʻi luga ma le (vaʻaia) malosi faʻamoemoeina o le crossover / SUV typology - alu i inu tele i le Mazda3 muamua ae le o se maliega, le faʻataʻitaʻiga na amataina se mataupu fou i le gagana Kodo.

O loʻo i totonu o le CX-30, faʻapea foʻi ma le Mazda3, e mafai ona tatou vaʻaia vave iʻuga o taumafaiga a Mazda e siitia le tulaga o ana faʻataʻitaʻiga. O mea e faʻaaogaina e faʻaalia ai se tulaga maualuga, faʻapea foʻi ma le faʻapotopotoga, i se mamanu e faʻatatau i le conservative, ae le o le faʻaitiitia le manaia mo lena.

Mazda CX-30

O le faʻatulagaina e tutusa ma le mea ua uma ona vaʻaia i luga o le Mazda3, faʻatasi ai ma ni nai eseesega, e matuaʻi maaleale, i laina ma nisi faʻamatalaga faʻamaeʻaina.

O mea taua e aofia ai le pa'aga o mea fai fa'atusa - o se mea e seasea tupu - fa'apea fo'i ma le faiga fa'amatalaga fou a le Mazda, lea ua uma ona tatou maua le avanoa e fa'ata'ita'i ai. O lenei mea e faʻamaonia e sili atu i itu uma i lona muamua - fegalegaleaiga, tali ma ata. O le lau e le fa'alogoina, fa'atasi ai ma feso'ota'iga o lo'o fa'atinoina e ala i se fa'atonuga fa'ata'amilo i totonu o le fa'amafanafanaga tutotonu.

O le filosofia a Jinba Ittai - o le va fealofani i le va o le solofanua ma le tagata ti'eti'e - o lo'o tumau pea ma talafeagai i aso nei ona o le taimi muamua lea na tatou fa'alogo ai. E pei ona faʻaalia e Diogo, o loʻo matou nonofo lelei, ma o le saʻo o le faʻatonuga ma le faʻamalosi, e ui lava i le tele o le tino ma le maualuga o le kilia o le eleele, e faigofie ona fesoʻotaʻi ma le mea o loʻo maua i le Mazda3.

I lenei fesootaiga muamua i Frankfurt, Siamani, sa matou maua le avanoa e faataitai ai le 121 hp SKYACTIV-G 2.0 afi ma le 116 hp SKYACTIV-D 1.8. Mulimuli ane, o le CX-30 o le a maua foi le SKYACTIV-X fou, o le afi e folafola ai le faʻaaogaina o le afi afi i totonu o se afi penisini.

Saili ou lagona muamua i tua o le uili o le Mazda CX-30 fou ma Diogo, i le vitio:

Faitau atili