Volkswagen: "hydrogen e sili atu ona aoga i taavale mamafa"

Anonim

I le taimi nei, e lua ituaiga o faʻailoga i le lalolagi taʻavale. O i latou e talitonu i le lumanaʻi o taʻavale hydrogen ma i latou e manatu o lenei tekinolosi e sili atu le aoga pe a faʻaoga i taavale mamafa.

E tusa ai ma lenei mataupu, o le Volkswagen o loʻo aofia i le vaega lona lua, e pei ona faʻamaonia e Matthias Rabe, faʻatonu faʻapitoa o le faʻailoga Siamani i se faatalanoaga ma Autocar.

E tusa ai ma le saunoaga a Matthias Rabe, Volkswagen e le o fuafua e atiaʻe faʻataʻitaʻiga hydrogen pe teu faʻafaigaluega i tekinolosi, a itiiti mai i se taimi lata mai.

Volkswagen hydrogen afi
I ni nai tausaga talu ai na fausia ai e Volkswagen se faʻataʻitaʻiga o le Hydrogen-powered Golf ma Passat.

Ma le Volkswagen Group?

O le faʻamautinoaga e le o fuafua Volkswagen e fausia ni taʻavale hydrogen e tulaʻi mai ai se fesili: pe o lenei faʻaaliga mo naʻo le Wolfsburg brand pe faʻalautele atu i le Volkswagen Group atoa?

Fa'asoa i la matou nusipepa

I luga o lenei mataupu, o le Volkswagen faatonu faʻapitoa faʻatapulaʻa o ia lava e fai mai: "o se vaega matou te vaʻavaʻai i lenei tekinolosi (hydrogen), ae mo Volkswagen (faʻailoga) e le o se filifiliga i se taimi lata mai."

O lenei faʻamatalaga e tuʻuina atu i luga o le ea le manatu e mafai e isi ituaiga o le kulupu ona o mai e faʻaogaina lenei tekinolosi. Afai e te manatua, o Audi o loʻo teu faʻafaigaluega i le hydrogen mo sina taimi i le taimi nei, ma talu ai nei na faʻatasi ai ma Hyundai i lenei tulaga, aʻo galue pea i le fanua o suauʻu gaosia.

Matthias Rabe ua iu ina feiloai i se manatu na matou talanoaina foi i le vaega o la matou podcast faʻapitoa i isi suauu. Le mea tatou te taʻua ai foi o le hydrogen fuel cell technology e mafai ona sili atu le aoga pe a faʻaoga i taavale mamafa. Aua nei misia le vaai:

Punaoa: Autocar ma CarScoops.

Ole 'au a Razão Automóvel o le a fa'aauau i luga ole laiga, 24 itula ile aso, ile taimi ole fa'ama'i ole COVID-19. Mulimuli i fautuaga a le General Directorate of Health, aloese mai femalagaaiga le manaʻomia. O le a mafai ona tatou manumalo faatasi i lenei vaega faigata.

Faitau atili