Fa'ai'uga o le laina. Mercedes-Benz o le a le toe gaosia le X-Class

Anonim

Ole avanoa ole a Mercedes-Benz X-Class mou ese mai le ofo a le Siamani brand ma, e foliga mai, o tala na tuʻuina atu se tala o lenei avanoa na faʻavae lelei.

E tusa ai ma le au Siamani mai le Auto Motor und Sport, e amata ia Me, Mercedes-Benz o le a taofia le gaosia o le X-Class, ma faʻamutaina se galuega faʻapisinisi lea e tusa ma le tolu tausaga.

O le faaiuga e taofi le gaosiga o le Mercedes-Benz X-Class na oʻo mai, e tusa ai ma le Auto Motor und Sport, ina ua maeʻa ona toe iloilo e le Stuttgart lana faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga ma faʻamaonia o le X-Class o se "faʻataʻitaʻiga faʻapitoa" lea e matua manuia lava i maketi e pei o. “Ausetalia ma Aferika i Saute”.

Mercedes-Benz X-Class

I le amataga o le 2019, na taofia ai e Mercedes-Benz ona faʻamoemoe e gaosia le X-Class i Atenitina. I lena taimi, o le faʻamaoniaga na tuʻuina atu o le mea moni o le tau o le Vasega X e leʻi ausia faʻamoemoega o maketi a Amerika i Saute.

o se galuega faigata

Faʻavae i luga o le Nissan Navara, o le Mercedes-Benz X-Class e leʻi maua se olaga faigofie i le maketi. Faatasi ai ma se tulaga faʻapitoa, o le Mercedes-Benz X-Class ua faʻamaonia le taugata tele mo tagata faʻatau e suʻe se taʻavale faʻatau taugofie ma aoga.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le mea moni, na oʻo mai faʻatauga e faʻamaonia ai. Ina ia faia lenei mea, ua lava le iloa e ui i le 2019 o le "tausoga" Nissan Navara na faʻatau atu 66,000 iunite i le lalolagi atoa, o le Mercedes-Benz X-Class na nofo ma 15,300 iunite faʻatau.

Mercedes-Benz X-Class

Ona o nei fuainumera, na filifili ai Mercedes-Benz ua oʻo i le taimi e toe faʻaleleia ai se isi oloa na faia faʻatasi ma le Renault-Nissan-Mitsubishi Alliance.

I le tulaga e te le manatua, o le muamua "teteaga" i le va o Daimler ma le Renault-Nissan-Mitusbishi Alliance na tupu ina ua faʻamaonia e le Siamani faʻailoga o le a faʻatupuina ma gaosia le isi augatupulaga o faʻataʻitaʻiga Smart ma Geely.

Faitau atili