7X Fuafuaga Ray. Lamborghini Huracán e o'o i le 482 km/h

Anonim

O le Lamborghini Huracán o se ta'avale fa'amaonia. E leai se tasi e masalosalo i lena mea. Ae o i latou e nafa ma le 7X Design na tilotilo i ai ma iloa ai le gafatia mo le tele o isi mea. Ona fanau mai lea o Rayo, o se "monster" e mafai ona oʻo i le 482 km / h.

E ui lava o le faʻavae o le Huracán, na faʻaumatia e le Rayo toetoe lava o paneta uma o le tino o le SantʻAgata Bolognese faʻataʻitaʻiga ma suia i latou i vaega fou carbon fiber e mafai ona faʻaleleia le aerodynamics atoa.

Faʻafetai i nei suiga uma o mamanu na faʻatinoina e le 7X Design, na vaʻaia e le Rayo lona faʻasologa o le aerodynamic (Cx) seti i le 0.279, o se faʻaitiitiga tele pe a faʻatusatusa i le 0.38-0.39 o le gaosiga Huracán, o se faʻamaumauga e fesoasoani e oʻo atu i le 482 km / faʻasalalau. h.

7X Fuafuaga Ray

Faatasi ai ma se ata mataʻina ma se saini vaaia tulaga ese, aemaise lava i le pito i tua, na faʻaalia talu ai nei Rayo i le Concours of Elegance, i Peretania, ma faʻafetai i le youtuber TheTFJJ na mafai ona matou vaʻaia i se auala sili ona auiliili.

Faatasi ai ma faʻaaliga vaʻaia o le pito sili ona taʻutaʻu pito i luma o le "isu", o le "matamata" i totonu o moli (faʻamanatuina o le Miura) le afi afi ma o le mea moni o le aerodynamic faʻapipiʻi pito i tua, e suitulaga i se mea faʻaleagaina masani.

I le talaaga, o le faʻailoga o le HRE uili faʻatasi ma se faʻauʻu auro ma le lautele lautele ma lelei le faʻaogaina o le tauau, o se faʻamatalaga e fesoasoani tele i le faʻamalosi malosi o lenei faʻataʻitaʻiga.

Ae mo totonu, ma e ui lava o le vitio na o sina vaaiga itiiti i totonu o le fale, e foliga tutusa lava ma Huracán, sei vagana ai se isi mea faigaluega faʻapipiʻi i le ogatotonu.

7X Fuafuaga Ray

1900 hp!

Na matou tuua le mea sili mo le mulimuli, o le afi. O le 7X Design lea na liliu i se sauniuni Amerika i Matu ma le tele o tausaga o le poto masani i le suia o le Lamborghini V10 ma le V12 afi.

Mo lenei Rayo, Underground Racing na taofia le poloka V10 ma le 5.2 l o le Huracán, ae faaopoopo i ai le lua turbos ma le isi "paiga" o suiga na tuua ai e maua ai se 1900 hp ofoofogia, toetoe lava faatoluina sili atu nai lo le faʻataʻitaʻiga. o le gaosiga. Ua oo nei i le taimi e vaai ai ia te ia i lana gaioiga ...

7X Fuafuaga Ray

Faitau atili