Ua toe fo'i mai le "World's Greatest Drag Race" ma e leai se faaletonu o se pikiapu.

Anonim

Ua leva ona fai se "tuu ma aga faaiʻu tausaga", o le "World's Greatest Drag Race" e le North American publication Motor Trend na faia i lenei tausaga ma le toʻaitiiti o tagata tauva ma ... ma tulafono fou - o taunuuga o le tausaga uiga ese o le 2020.

Nai lo le i ai o ta'avale masani e sefululua, o se tasi o tu'uga toso mata'utia na va'aia na'o le valu ta'avale na tauva. E le gata i lea, o taʻavale tauva e leʻi taufetuli uma le tasi i le isi i le taimi e tasi, e pei ona masani ai - o le ala mo lomiga mulimuli e tolu, lautele lautele e mafai ai, o loʻo tu i Vandenberg Air Force Base, e leʻi maua.

Nai lo o lea, na fa'avasegaina ta'ito'alua i le tu'i'ioti se'ia o'o ina maua le au fa'ai'uga se to'alua, ona tauva ai lea mo le “pale” o le manumalo i le lomiga lona sefulu o le “Tu’uga Toso Sili a le Lalolagi”.

o tagata tauva

I le faʻaopoopoga i taʻaloga masani masani, o le lomiga o lenei tausaga o le tuuga toso faʻalauiloa e le Motor Trend na faʻaalia ai se SUV "faʻatagaina", le Porsche Cayenne Turbo Coupe ma se pikiapu tele Amerika, i lenei tulaga o le radical Ram 1500 TRX.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Ae mo isi tauva, o le Lamborghini Huracan EVO AWD, o le Porsche 911 Turbo S, o le Chevrolet Corvette Stingray Z51, o le Ford Mustang Shelby GT500, o le Acura NSX (a.k.a Honda NSX) ma le Ferrari F8 Tributo sa laina i le tuuga toso.

Matou te mate ua uma ona e mateina po'o fea le au fa'ai'u e to'alua na i ai i le silia ma le 5000 horsepower o lo'o iai. Ia mātau o le tuuga mulimuli e lē o le “kuata maila” (402 m) ae o le ʻafa maila (804 m). O le fea na sili ona vave? Su'e ile vitio:

Faitau atili