Maserati Si'i. Ua uma ona matou taʻitaʻia le tagata faʻafoliga i le nofoalii o le Porsche Cayenne

Anonim

O le valaaulia na faamoemoe e auai i se isi gaioiga Maserati Iberia, e totonugalemu i luga o le ala i Potukale o le Maserati Multi70 vaa folau fou. O lenei va'a, sa kapeteniina e le kapeteni Italia Giovanni Soldini, na manumalo i fa'amaumauga mo le Tea Route i lenei tausaga.

Afai e te leʻi faʻalogo i ai (ma e mafai lava…), o le auala lenei i le gataifale, e ui atu i Cape Horn, e faʻafesoʻotaʻi ai Hong Kong i Lonetona, e aofia ai le aofaʻi o 15,083 nautical miles, toetoe lava 24,274 kilomita. O le mamao na pulea e le trimaran Maserati, faatasi ai ma le auvaa e na o le toalima, i le na o le 36d2h37min12s - e 5d18h49min22s itiiti ifo nai lo le faailoga muamua.

I le faaopoopo atu i le avanoa e ola ai i le poto masani o le folau, i fafo atu o Cascais, i le sili atu i le 40 knots - latalata i le 75 km / h, o se saoasaoa ofoofogia i luga o le vai - o le mea moni, o le mea sili mo i matou, o loʻo i ai pea se isi mea manaia o le polokalame. tasi: mafai ona tofotofoina, foi mo le taimi muamua, le SUV muamua o le ituaiga trident, le Maserati Levante.

E le mafai ona teena, a ea?

Maserati Multi 70 Cascais 2018

Le taimi (ua leva) na faatalitali i ai

Ina ua uma le aafiaga, e tulaga ese foi, o le toetoe lava lele i luga o le vai, e oo lava i le auai i galuega i luga o le vaa - afai e te manatu e sili atu le faigata ona sui se uili nai lo le malolo o se la, e te sese! Cascais - e le mo sina fefe itiiti!... -, na oo mai le valaaulia: e tulia taʻitasi o faʻataʻitaʻiga i le Maserati laina na maua i le mea na tupu.

O loʻo iai i le Cascais Marina, peitaʻi, naʻo le Quattroporte sili ona masani, le Ghibli taʻaloga ma le SUV Levante . E tusa lava pe ua uma ona faʻasalalau e le GranTurismo ma le GranCabrio o latou maliu, ae o le mea e sili ona manaʻomia Alfieri , ua uma ona faʻasalalau ma faʻamaonia, e umi se taimi e faʻaalia ai.

Leai se mea o iai! Tulai loa!...

Maserati Levante MY18 ma Maserati Multi 70

Italia taugata

O lea la e liliu (mamafa!…), tatou te “taufetuli” i le tagata o loo i ai le SUV muamua i le talafaasolopito o le ituaiga Modena ma e leʻi i ai se fanau faigofie: e ui lava i le manaʻo oi latou e nafa ma le Italia faʻailoga e tuʻu a latou faʻataʻitaʻiga muamua i le vaega e tauva ai ma mamafa mamafa e pei o le Porsche Cayenne, sa i ai le tele o osofaʻiga i le igoa lelei o le faʻataʻitaʻiga, fa'atasi ma manatuaga e fa, na'o tausaga muamua o le olaga.

I tafatafa o le SUV maualuga (sili atu ma le lima mita i totonu o le taavale!...), galo, ae ui i lea, e uiga i nei tala le lelei uma, faatasi ai ma le faʻataʻitaʻiga "faʻamaʻi i matou", i le taimi lava lena, e ala i se pito sili ona malosi . Ae faʻapea foʻi faʻamatalaga matagofie, e pei o le trident emblem i luga o le poutu tua limafoai, o le fa tailpipes po o le faʻamalama faitotoa e le faʻapipiʻiina - o lenei, i se faʻamatalaga manino i le itu taʻaloga o lenei SUV.

Maserati Lift MY18

Ua uma ona nofo i le pule o lenei "vaa", o le faʻamaoniga manino o le taugata na saunia e se faʻataʻitaʻiga lea, i Potukale, e mafai foi ona maua se tasi o laina e lua o meafaigaluega, GranLusso ma GranSport, faatasi ai ma lagona o loʻo matauina e ala i le tele o mea o loʻo i ai. uiga lelei. Ufiufi i le paʻu, Alcantara ma uamea, faʻatasi ma faʻamatalaga eseese, e pei o le tuʻuina o le faʻamau faʻamau i le agavale o le uili (pei o le mea moni, i luga o le Porsche), le tamai uati analog i le pito i luga i le ogatotonu o le dashboard, po'o le 8″ color touchscreen, vaega o le infotainment system fou, ua uma ona fetaui ma Apple CarPlay ma Android Auto.

Ta'aloga, ioe; ae q.b.

O lo'o nofo fa'alelei i le ta'ita'iga a Levante ma fa'atasi ai ma se uili e mafai ona fetu'una'i i luma oi matou ma se u'u lelei, ona matou oomi lea o le ki Amata e fa'alogo ai i le afi filifilia mo le taimi muamua: le sili ona fa'atau atu 3.0 V6 turbodiesel ma 275 hp ma 600 Nm , o lona faʻatinoga e amata mai i le 230 km / h o le saoasaoa maualuga ma le saoasaoa mai le 0 i le 100 km / h i le 6.9s, faʻatasi ai ma le faʻaaogaina o le 7.2 l / 100 km (NEDC). O se talosaga, i totonu lava o lo tatou atunuu, e fai ma sui o le Maserati Levante uma na faʻatau atu, ma le SUV lava ia e tusa ma le afa o faʻatauga a le au faʻatau e lua (Lisbon ma Porto) o loʻo i ai i le teritori o le atunuʻu.

Faiga faʻapipiʻiina i le atamai Q4 taʻavale uma, faʻagata faʻafefete, valu-saosaoa ZF faʻasalalau ma, mai le taimi nei, e sili atu le saogalemu ma fesoasoani avetaʻavale - tausiga o le auala, lagolago i luga o le alatele, suʻesuʻeina mai le tauaso ma le faʻaalia o faailoilo auala. o tala sili ona taua - o le faʻamaoniga o se SUV e maua ai le fiafia ma le fiafia e ave taavale, e le gata ona o le auala o loʻo faʻaogaina ai le avetaavale i totonu (e ui lava i se tulaga maualuga), ae faʻapea foʻi i le auala e faʻaalia ai le tele o paʻu limafoai. fa'afeso'ota'i ma le ta. Faatasi ai ma le taʻavale, e ui lava e le leiloa se paʻi velvety, e faʻamautinoa ai foi le lava o faʻamatalaga e uiga i le tulaga o uili ma faʻaletonu o le fola.

Maserati Levante ma Ghibli MY2018 Cascais 2018

Maserati Levante ma Maserati Ghibli

Saosaoa, auina atu ma faʻalelei lelei - ma le faʻafetai, talu ai o le afi, e oʻo lava i le Taʻaloga o loʻo taʻavale, e mafai ona faʻaalia se galuega faigata ... - matou te leʻi tuʻuina atu atoa, ma le faʻamalolo faʻatapulaʻa gafatia mo, i malaga feʻaveaʻi ma i saosaoa maualuga, faalēaogā fesiitaiga tele. Tuuina atu i fafo, oscillations i totonu o le tino, e ui lava o le nofoaafi o loʻo tumau pea i luga o le ala na faʻamatalaina muamua. E pei o le fai atu, "Taaloga? Ioe, ae fa'afilemu! Pau lava le mea o le mea lenei e uiga i le umi ma le mamafa e tatau foi ona taʻuina!…”

Taugata… ae totogi Vasega 1

I le taimi nei e maeʻa - le fesoʻotaʻiga ... ma lenei tusitusiga -, o loʻo i ai pea le taimi mo se taʻavale laʻititi mai le ala faʻataʻatia, i luga o se auala puupuu fanua, i le ogatotonu o le Serra de Sintra, naʻo le faʻamaonia o le tau faaopoopo o se faʻasalalauga faʻatekonolosi. e oʻo lava i le vaʻaia , o le avanoa e siitia ai le tino o le Maserati Levante e 40 mm sili atu, faʻatusatusa i le 207 mm o le "masani" mamao. E fesoasoani foi e faʻamaonia ai se tau e amata ile 114 afe euros.

O le tulaga o se tauva tuusao i le faasinomaga Porsche Cayenne, o le Maserati Levante e le mafai, peitai, e sili atu - i le atulaulau o nei SUVs sili atu le malosi, o le tauvaga Siamani e sili atu ona lelei ma sili atu ona auai i le avetaavale.

O finauga e tusa lava pe na o le Italia SUV e totogi le Vasega 1 i tau, e mafai ona manumalo ...

FOLLOW US ON YOUTUBE Subscribe to our channel

Faitau atili