Spark EV ma le 500E ua folafola e faʻamalamalamaina le Los Angeles Motor Show

Anonim

E 24 lalolagi muamua na folafola mai i le Los Angeles Motor Show, faatasi ai ma le tama'i Spark EV ma le 500E, o peti a Chevrolet ma Fiat lea e faasino atu maa i le maketi o le eletise.

O taʻavale o loʻo tatou talanoa i ai ua uma ona faʻatauvaʻa i le natura, sei vagana ai le mea sili ona manaia o mea uma - o le Abarth "Esseesse" faʻatasi ma le taʻavale Monza e fafagu ai tuaoi o le Fiat 500. galuega saʻo e fefe tele i le pedal accelerator. Ae ui i lea, o Amerika ma Italia e ulufale atu i le tuuga mo se maketi o le a pa - le maketi mo taavale e leai se tasi e faalogo o sau.

Spark EV ma le 500E ua folafola e faʻamalamalamaina le Los Angeles Motor Show 7998_1

Fa'amaumau le taimi o uta mo Spark, ae le o Europa

O le Spark EV o le a maua le malosi e faʻapipiʻi ai maa i se taimi faʻamaumauga o le 30 min, e ala i le tolu-vaega faʻapipiʻiina, le Combo.

O se tekinolosi ua uma ona faʻasalalau i le tele o ituaiga o taʻavale e pei o Volvo, ae o le fesoʻotaʻiga ma sockets Europa o le a avea ma tiga o le ulu - o le taimi e molia ai o le a 6 taimi umi atu nai lo le faʻasalalauga.

Spark EV ma le 500E ua folafola e faʻamalamalamaina le Los Angeles Motor Show 7998_2

O le mea lilo o loʻo i totonu o maʻa fai mai GM

O le faʻafaigaluegaina o maa o le faʻavae lea o se poloketi o loʻo faʻamoemoe e faʻaumatia le tauvaga, GM tatala taua i luga o le maketi ma galu ma numera - 200 maila (sili atu i le 320 km) i le 30 minute o le molia.

O le eseesega o loʻo i totonu o maʻa lithium ma lo latou gafatia e teteʻe ai le maualuga o le vevela, lelei le taʻaloga GM! Fai mai le kamupani o loʻo manaʻo e ofoina atu i ana tagata faʻatau tekinolosi sili latou te sailia.

Spark EV ma le 500E ua folafola e faʻamalamalamaina le Los Angeles Motor Show 7998_3

Inisinia

O le Fiat 500E o loʻo faʻamoemoeina se afi e tuʻuina atu le 100hp o le mana ma o lenei faʻaeletise o le pepe taugata Fiat e tatau ona naʻo avanoa, i le taimi muamua, i konekarate vaʻavaʻa pe atonu i se faiga tutusa i le Smart E e naʻo le mautotogi.

Ae mo le Spark, o le malosiaga faʻasalalau o le 114hp, faʻapipiʻiina e se afi eletise e faʻamaonia ai le tutoʻatasi o le 320 km. O lenei Spark EV o le a avea muamua ma taʻavale gaosiga i le lalolagi e mauaina le tolu-vaega faʻatonuina . O loʻo faʻamoemoeina se fofo mo Europa e mafai ona tuʻufaʻatasia le tautinoga o le tutoʻatasi tele ma le uta vave.

Tusiga: Diogo Teixeira

Faitau atili