Renault Scénic XMOD: mo aiga e sili atu le fiafia

Anonim

E ta'ua o le Renault Scénic XMOD ma e fa'amuamua i Sineva. O le talosaga lea a Renault mo aiga e fiafia e tuua le faata o taulaga, ae aga’i atu i fanua i tua.

O le Geneva Motor Show ua lata mai lava ma o ata muamua o ata muamua o le a faia i lenei taʻaloga taʻutaʻua taʻavale ua amata ona aliali mai. O Renault o se tasi o le au faʻataʻitaʻi ma o lenei Renault Scénic XMOD o se peti a le Farani faʻailoga i luga o le itu sili ona mataʻutia o tagata laʻititi. E sili atu nai lo le faʻaogaina faʻalelei ma se foliga malosi, o lenei Renault Scénic XMOD e le gata o foliga, ae faʻapea foi.

saunia mo malaga

E mamao mai le avea o se laufanua uma, ae ua faʻalauiloaina e Renault faʻamatalaga matagofie ma tekinolosi i lenei Renault Scénic XMOD fou, lea e faʻaopoopo i le tuʻuina atu o se ata sili atu ona mataʻutia, e tuʻuina atu ai le avanoa mo mea laiti i luga o fola e le malamalama. Ole maualuga maualuga ile eleele ma puipuiga ile chassis, valaʻaulia oe e faʻalavelave i ala e le agavaa mo lenei vaega. O le amataga o lenei crossover minivan o le Grip Xtend system, lea e faʻamoemoe e faʻafefe ai le toso i luga o le pito sili ona faigata - kiona, oneone ma palapala.

renault_scenic_xmod_03

O lenei faiga e faʻataʻitaʻiina ai le gaioiga o se masini pusa ma galulue faʻatasi ma le faʻaogaina o le traction ma le braking system. O le faiga o loʻo i ai 3 modes ma o lona faʻagaoioia e tatau ona faʻalagolago i le malosi o le avetaavale - masani, maseesee ma le poto, o le mea mulimuli e sili ona leaga, faatasi ai ma le faiga e naʻo le fesoasoani i le taofi ma le saoasaoa o le matafaioi a le avetaavale, e le pei o le vaeluagalemu (maseesee. fola).

renault_scenic_xmod_16

Pe a faatusatusa i le Scénic muamua, o le ogalaau ua tupu 33 lita i le 555. O nofoa e mafai ona aveesea ma atoatoa gaugau, o se tulaga malosi e faaopoopo atu i le versatility o lenei Renault Scénic XMOD. O le faʻailoga o le Renault ua faʻaalia foʻi ua faʻafouina e tusa ai ma faʻataʻitaʻiga fou a le ituaiga, o lenei Renault Scénic XMOD o le a faʻaalia i Geneva faʻatasi ma lona uso matua, le Grand Scénic fou, o se isi amataga i lenei Motor Show.

Renault Scénic XMOD: mo aiga e sili atu le fiafia 8040_3

Tusiga: Diogo Teixeira

Faitau atili