Ford ma Volkswagen vavalalata faʻatasi i trams ma avetaʻavale tutoʻatasi

Anonim

I le taimi na taʻitaʻia ai e le faʻamaʻi Covid-19 le Moody's Investors Service e vavalo se pa'ū 20% i le faʻatauga o taavale i le lalolagi atoa, Ford ma Volkswagen faʻamalosia a latou sootaga — “United tatou te malolosi atu”.

E tusa ai ma le Automotive News Europe o le fuafuaga e manaʻomia ai ituaiga e lua e galulue faʻatasi i le vaega o taʻavale eletise ma le taʻavale tutoʻatasi , o se faiga faapaaga e tatau ona aloaia i le faaiuga o le masina fou.

O tala fou o lenei faiga paaga e mafai ona oʻo mai i se taimi e leʻi leva talu ona malilie Ford ma Volkswagen e galulue faʻatasi i le atinaʻeina o taavale faʻatau ma pikiapu. Afai e te manatua, ua uma ona malilie ia ituaiga e lua e faʻasoa le MEB platform, lea o le a faʻaaogaina e se faʻataʻitaʻiga eletise i le lumanaʻi mai Ford.

O le lotogatasi o le malosi…

Faatasi ai ma le pa'ū tele o faʻatau ona o le faʻamaʻi Covid-19, ua faʻamalosia faʻailoga e faʻaitiitia tupe faʻaalu.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O se tasi o auala e faia ai lenei mea e ala i faiga faapaaga i le va o faʻailoga e faʻaitiitia ai tau o atinaʻe ma faʻamautinoa le sili atu o le tamaoaiga o le fua - i taavale eletise o le a ... taua - ma o le mea tonu lava lea e galulue faatasi ai Ford ma Volkswagen.

Talu ai nei, o aʻafiaga o le faʻamaʻi na mafua ai ona faʻaleaogaina e Ford fuafuaga e atiaʻe se 100% eletise Lincoln faʻataʻitaʻiga faʻatasi ma Rivian amata.

… ma le faafaigofieina foi

O le isi e aofia ai le faʻafaigofieina o laina ma faʻaititia le numera o masini ma afi.

I luga o lenei mataupu, na fai mai Dietmar Ostermann, o se paaga sinia i le PwC: "o le suiga i taavale eletise o le a oʻo lava ina faʻavavevave, ona e le mafai e le alamanuia" ona "mafai" e tausia le tele o ituaiga o faʻamalosi i le taimi e tasi.

Punavai: Automotive News Europe.

Ole 'au a Razão Automóvel o le a fa'aauau i luga ole laiga, 24 itula ile aso, ile taimi ole fa'ama'i ole COVID-19. Mulimuli i fautuaga a le General Directorate of Health, aloese mai femalagaaiga le manaʻomia. O le a mafai ona tatou manumalo faatasi i lenei vaega faigata.

Faitau atili