Moia o loʻo tuʻuina atu le taʻavale muamua faʻasoa

Anonim

I le taimi na fausia ai e le tele o tagata gaosi ni fofo i lenei matata, o Moia, o se amataga e umia e le Volkswagen Group, na faatoa tuʻuina atu le taʻavale muamua, i le lalolagi atoa, na fausia faʻapitoa mo le faʻaaogaina i le fefaʻasoaʻiga. Ma o lena, faʻamaonia le kamupani, e tatau ona amata faʻasalalau i auala o Hamburg, i le amataga o le tausaga a sau.

Ti'eti'e-Fetufa'aiga Moia 2017

O lenei taʻavale fou, faʻapipiʻiina i le 100% eletise eletise, o loʻo faʻaalia o ia lava o se faʻataʻitaʻiga o se ituaiga fou o feʻaveaʻi i totonu o taulaga tetele, faʻafetai foi i le maualuga maualuga o le ono pasese. Fa'ata'ita'iga lea e talitonu Moia e mafai ona saofagā i le aveeseina o le tusa ma le tasi miliona ta'avale tumaoti mai auala Europa ma Amerika, i le 2025.

"Na matou amata i se vaʻaiga o le fefaʻasoaaʻi i taulaga tetele, o se auala e faʻaleleia ai le lelei o alatoto taʻitasi. Talu ai matou te mananaʻo e fai se fofo fou mo faʻafitauli masani o feʻaveaʻi o loʻo feagai ma taulaga i le taimi nei, e pei o le malosi o feoaiga, ea ma le pisapisao faʻaleagaina, poʻo le leai foi o avanoa paka. I le taimi lava e tasi matou te fesoasoani ia i latou e ausia a latou sini i tulaga o le faʻaauau"

Ole Harms, Pule Sili o Moia

Ua fa'ailoa mai e Moia se ta'avale eletise e fa'atatau i pasese

Ae mo le taavale lava ia, sa mamanuina faapitoa mo auaunaga femalagaaʻi fefaʻasoaaʻi e manaʻomia i lea taimi, poʻo le ride-sharing, e faʻaalia ai e le gata o nofoa taʻitoʻatasi, ae o se popolega faʻapitoa i le avanoa mo pasese e iai foi moli taʻitasi, USB ports i. latou lafoaʻi. , faʻaopoopo i wifi masani.

Ti'eti'e-Fetufa'aiga Moia 2017

I le faʻaaogaina o le eletise eletise, o le taʻavale fou foi e faʻasalalau le tutoʻatasi i le faasologa o le 300 kilomita, faʻaopoopo i le avanoa e mafai ai ona toe faʻaleleia i le 80% o le gafatia o maʻa, i le tusa ma le afa itula.

E tusa ai ma faʻamatalaga ua uma ona faʻaalia e le lala o le Volkswagen Group, o le taʻavale na fausia i le le sili atu i le 10 masina, o se taimi umi o se faʻamaumauga foi, i totonu o le vaega o taavale Siamani.

O lo'o aga'i atu fo'i isi talosaga

Ae ui i lea, e ui lava o ia o le muamua, e le tatau ona naʻo Moia le amataga poʻo le kamupani e tuʻuina atu fofo fefaʻasoaʻiga i se taimi lata mai. O se fofo foi na atiina ae e le faipisinisi Tenimaka, Henrik Fisker, lea e tatau ona oo atu i auala Saina i le amataga o Oketopa 2018, o se fofo foi lea i lenei tulaga. I lenei tulaga, na faʻaaogaina i le tulaga o se capsule, ma le taʻavale tutoʻatasi atoa.

I lenei foi vaiaso, e tusa ai ma le British Autocar, e tatau foi ona taunuu mai se taavale afi eletise, na atiina ae e le Swedish Start-up Uniti, lea, e mautinoa ai le kamupani, "o le a toe faʻafouina le manatu o le taavale a le taulaga faʻaonaponei". Mai le amataga, ona o loʻo i ai le avetaʻavale tutoʻatasi, faʻaopoopo i le faʻaogaina atoa i luga o le eletise, nai lo le faʻaogaina o ki ma levers.

Ti'eti'e-Fetufa'aiga Moia 2017

Faitau atili